Hadise hak ettiği yerde.Hadise ve Merve Özbey şaşırttı. İkisinin yeri değişirse beklediğim bir tablo diyebiliriz.
Güzel puanlar bakalım nasıl devam edecek- 1. PUAN DURUMU -
maNga | 65
Tarkan | 60
Hadise | 58
mor ve ötesi | 46
Pinhani | 45
Candan Erçetin | 43
Serdar Ortaç | 42
Teoman | 40
Merve Özbey | 39
MFÖ | 33
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Ohaaa, bakalım günü final puanıyla kapatacak mıyız? 😱- 1. PUAN DURUMU -
maNga | 65
Tarkan | 60
Hadise | 58
mor ve ötesi | 46
Pinhani | 45
Candan Erçetin | 43
Serdar Ortaç | 42
Teoman | 40
Merve Özbey | 39
MFÖ | 33
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Umarım.Umarım sona kadar korurum.
Ah aşkom yine sonda 5. olursam intihar edicem.Hadi yine iyisin. Gelir gelmez zirvede olduğunu gördün.@Emre Ozansoy
Hadise bence de hakkettiği yerde ama foruma hitap etmiyor diye düşünmüştüm ben.Hadise hak ettiği yerde.@slhttnmtl
Geçen 2 haftadan sonra güzel gideceksin gibi duruyor.Ohaaa, bakalım günü final puanıyla kapatacak mıyız? 😱
Geldim@xemrexxx gelmiş @eskici sende gel@kerem @Emre Ozansoy
Yarışmacılar yerine yazın@Maskeli Fedai @Ahmed
Adları dışında herşeyi dedik sanırımAllah cezanı vermesin.Pihhani yazmandan sonra bir de bu mu çıktı.@Çiğdem
Harikasın, teşekkür ederim.
Onu saklıyorum daha.Umarım.Güzel bir parça ile geldin bu hafta.Ama ben hala daha Bir Kadın Çizeceksin bekliyorum.
İyi bari, hiç kullanmayacaksın sanmıştım. 😱Onu saklıyorum daha.
Merve Özbey'i mi destekledin sen hayal olmalı :OHadise ve Merve Özbey şaşırttı. İkisinin yeri değişirse beklediğim bir tablo diyebiliriz.
Yetiştim@eskici geldi, burada.
Bu sefer de baştan 2. oluruz belki ama en iyi 3. olurum.Geçen 2 haftadan sonra güzel gideceksin gibi duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?