Hadi yine iyisin. Gelir gelmez zirvede olduğunu gördün. @Emre Ozansoy
Hadi yine iyisin. Gelir gelmez zirvede olduğunu gördün. @Emre Ozansoy
Hadise hak ettiği yerde. @slhttnmtlHadise ve Merve Özbey şaşırttı. İkisinin yeri değişirse beklediğim bir tablo diyebiliriz.
Güzel puanlar bakalım nasıl devam edecek- 1. PUAN DURUMU -
maNga | 65
Tarkan | 60
Hadise | 58
mor ve ötesi | 46
Pinhani | 45
Candan Erçetin | 43
Serdar Ortaç | 42
Teoman | 40
Merve Özbey | 39
MFÖ | 33
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Ohaaa, bakalım günü final puanıyla kapatacak mıyız? 😱- 1. PUAN DURUMU -
maNga | 65
Tarkan | 60
Hadise | 58
mor ve ötesi | 46
Pinhani | 45
Candan Erçetin | 43
Serdar Ortaç | 42
Teoman | 40
Merve Özbey | 39
MFÖ | 33
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Umarım. Güzel bir parça ile geldin bu hafta. Ama ben hala daha Bir Kadın Çizeceksin bekliyorum.Umarım sona kadar korurum.
Ah aşkom yine sonda 5. olursam intihar edicem.Hadi yine iyisin. Gelir gelmez zirvede olduğunu gördün. @Emre Ozansoy
Hadise bence de hakkettiği yerde ama foruma hitap etmiyor diye düşünmüştüm ben. @slhttnmtlHadise hak ettiği yerde. @slhttnmtl
Allah seni bende öyle konuşunca yüksek vereceksin sandım. @Çiğdem
Geçen 2 haftadan sonra güzel gideceksin gibi duruyor.Ohaaa, bakalım günü final puanıyla kapatacak mıyız? 😱
Geldim@xemrexxx gelmiş @eskici sende gel @kerem @Emre Ozansoy
Yarışmacılar yerine yazın @Maskeli Fedai @Ahmed
Adları dışında herşeyi dedik sanırımAllah cezanı vermesin. Pihhani yazmandan sonra bir de bu mu çıktı. @Çiğdem
Harikasın, teşekkür ederim.
Onu saklıyorum daha.Umarım. Güzel bir parça ile geldin bu hafta. Ama ben hala daha Bir Kadın Çizeceksin bekliyorum.
İyi bari, hiç kullanmayacaksın sanmıştım. 😱Onu saklıyorum daha.
Merve Özbey'i mi destekledin sen hayal olmalı :OHadise ve Merve Özbey şaşırttı. İkisinin yeri değişirse beklediğim bir tablo diyebiliriz.
Yetiştim@eskici geldi, burada.
Bu sefer de baştan 2. oluruz belki ama en iyi 3. olurum.Geçen 2 haftadan sonra güzel gideceksin gibi duruyor.