eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Bu yarışma bana göre çok hırslı, en iyisi bu şekilde yarışmak.

Ellerine sağlık

Reactions: Dosi
Bu yarışma bana göre çok hırslı, en iyisi bu şekilde yarışmak.

Ellerine sağlık
Hırs yaparsam derece yapmadan duramam ve öyle kendimi kaptırmak istemem
geçen sene başlasaydı aslında hazırdım, sanatçımda hazırdı ve kazanma ihtimalim yüksek bir isimdi ama başlamadı. Bu senede isteğim kayboldu
bir kaç iddialı isim gelmiş bu sene. Bir dahaki sefere meydan bana kalır başlarsa

Reactions: mrt-06 and Angelica

Oo Atacan ne yaptın çok iddialı gelmişsin kuzum

------

Yarışsaydın keşke

Reactions: mrt-06 and Dosi
Bir şey soracaktım. Burdaki şarkılara puanlar kaç üzerinden ve verdiğimiz puanları kime yollayacağız. Bir bilgilendirmede bulunursanız sevinirim.

Reactions: AteşBöceği
Bir şey soracaktım. Burdaki şarkılara puanlar kaç üzerinden ve verdiğimiz puanları kime yollayacağız. Bir bilgilendirmede bulunursanız sevinirim.
O hafta kaç şarkı varsa puanlama o rakamdan başlıyor. Mesela bu hafta 15 şarkı var o yüzden en yüksek puan 15. 1-15 arası puan vereceğiz. Puanları da özelden @kerem göndereceğizdir muhtemelen.

Reactions: kerem and STAR
@Çiğdem'in mesajı:

02:38 - 03:45

Bu eğlenceli yarışmaya @The_Erinch start verdiği için onun katılım parçasını baz alarak yorumumu yapmak istedim 😀 Öncelikle bu parçayı çok sevenlerden biri olarak katılımcımıza başarılar diliyorum 😉

Bugün bir çok arkadaşımız katılım parçalarını bizlere sundu hepside birbirinden özel ve güzel parçalar yarışmaya katılan sunumunu yapan yapmayan tüm yarışmacılara başarılar dilerim yolunuz açık olsun

Yarın oylama başlar başlamaz bende özel mesaj yoluyla istediğin her şeyi sorabilirsin. Ben herkese teker teker şarkıları yollayacağım zaten.

Reactions: STAR
Teşekkür ediyorum
Candan Ablamıza güveniyoruz

Reactions: Angelica and Zeyno