eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Sevdiğim şarkı

Reactions: The_Erinch
MusicSurvivor'un bir yeni sezonunda daha yarışmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu sene arabeskin güçlü kadınlarından Ebru Gündeş ile şampiyonluk yarışına ortak olmaya çalışacağız. İlk hafta hareketli bir parça ile açılışı yapmak istiyorum.

Ebru Gündeş'in 2014 yılında çıkardığı Araftayım albümünün sevilen parçalarından biri olan, sözü ve müziği Serdar Ortaç imzalı "Aynı Aşklar" parçasını sizlere sunmaktan mutluluk duyarım.

"Aynı aşklar, hep aynı yaşlar
Aynı yüzler, yalan telaşlar
İnsan aşkta hep kaybeder mi?
Hep ben mi suçluyum yoksa kader mi?"

Recap: 00:33 - 01.34

Sadece sesi bile 5 puan eder.

Reactions: mesmeso
Teşekkür ederim <3
------

Son düzenleme:
1.belli

Reactions: 12.Adam and mesmeso
Harika atmayayım rengimi belli etmemek için ama güne güzel bir şarkı ile başladım. Kağıt üstü favorilerimden ama ben isimden ziyade şarkılara önem veren biri olarak o an paylaşılan diğer şarkılara göre puanlar veririm. Umarım doğru şarkılar ile final turlarını görürsün.

Teşekkür ederim <3
------

Reklamını bile yapmıyorsun

Ah Gülay'dan vazgeçmişsin
umarım iyi ilerlersin.

İlk hafta ciddiye almıyorum o yüzden

Vazgeçme değil de benim aklımda hep YeniTürkü vardı, unutmuşum. youtube'de görünce aklıma geldi, Kerem'e yazdım. Eğer seçen olmadıysa onu alayım dedim.

Reactions: 12.Adam and Dosi
En sevmediğim Tarkan şarkısı diyebilirim
niye bilmiyorum ama bir anti var
fakat burda Foruma tersim ben. Bu şarkının toplamda en üstlerde yer alacağından şüphem yok.
Tarkan genel olarak ayılıp bayıldığım bir isim değil ama çok harika şarkıları var. Ozamanlar yüzünü güldürürüz

------

Ha şarkıda tempo tutuyorum o ayrı

İlk hafta için çok iddialı değil mi 😱

Reactions: Tolstoyevski

Merhaba.MS'de Tuğba Yurt'la yarışmanın mutluluğunu yaşıyoruz
Akustik,pop,slow tarzında başarılı şarkılar yorumlayan şarkıcıyla yarışmada iddialıyız.İlk tanıtım haftasında Söyle diyoruz.Herkese başarılar diliyorum 🤗

recap: 1-29-2:34

Son düzenleme:
İlk ve tek harikayı atayım. Sebebi senle aramızda
puan zamanı açıklarım durumu. Bundna sonra herkese beğeni atarım. Umarım doğru recap seçersin. Ay ay hayayayyayay kısmından al bence

@kerem benim puanlar hep yorumlu olur. Onları eksik etmezsin paylaşırken

bende o kısımdan aldım

Son düzenleme:
Reactions: Dosi