eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Herkese Merhabalar;
İlk kez katıldığım bu yarışmaya;çoğunuzun hayatına birkerede olsa dokunduğuna inandığım bir isim olan Candan Erçetin ile dahil olmak istedim.

İlk haftada ise Candan Erçetini hayatımıza sokan ilk şarkılarından biri olan ;"Umrumda Değil" ile sizi başbaşa bırakıyorum...

Tüm jürilere kolay gelsin;yarışmacı arkadaşlarada başarılar dilerim..

Haydi Rasgele!!

Sevdiğim şarkı

• Harika
Reactions: The_Erinch
MusicSurvivor'un bir yeni sezonunda daha yarışmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu sene arabeskin güçlü kadınlarından Ebru Gündeş ile şampiyonluk yarışına ortak olmaya çalışacağız. İlk hafta hareketli bir parça ile açılışı yapmak istiyorum.

Ebru Gündeş'in 2014 yılında çıkardığı Araftayım albümünün sevilen parçalarından biri olan, sözü ve müziği Serdar Ortaç imzalı "Aynı Aşklar" parçasını sizlere sunmaktan mutluluk duyarım.

"Aynı aşklar, hep aynı yaşlar
Aynı yüzler, yalan telaşlar
İnsan aşkta hep kaybeder mi?
Hep ben mi suçluyum yoksa kader mi?"

Recap: 00:33 - 01.34

MusicSurvivor'un bir yeni sezonunda daha yarışmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu sene arabeskin güçlü kadınlarından Ebru Gündeş ile şampiyonluk yarışına ortak olmaya çalışacağız. İlk hafta hareketli bir parça ile açılışı yapmak istiyorum.

Ebru Gündeş'in 2014 yılında çıkardığı Araftayım albümünün sevilen parçalarından biri olan, sözü ve müziği Serdar Ortaç imzalı "Aynı Aşklar" parçasını sizlere sunmaktan mutluluk duyarım.

Sadece sesi bile 5 puan eder.:D

• Harika
Reactions: mesmeso
Bence de sen boşuna dahil olmuşsun. Ben onu esprisine demiştim beni tek paylaş diye.
------

Tamam Atacanım senin sözüne itimadım var. Ama neyse uzatmayacağım konu apayrı bir şey ama her zamanki gibi söz konusu Çiğdem olunca herkes tam gaz. Hiç sorun yok. Bildiğim gerçek bana yeter de artar bile. :X
Teşekkür ederim <3
------

Son düzenleme:

1.belli :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and mesmeso

Harika atmayayım rengimi belli etmemek için ama güne güzel bir şarkı ile başladım. Kağıt üstü favorilerimden ama ben isimden ziyade şarkılara önem veren biri olarak o an paylaşılan diğer şarkılara göre puanlar veririm. Umarım doğru şarkılar ile final turlarını görürsün.

Teşekkür ederim <3
------

Reklamını bile yapmıyorsun :A
Ah Gülay'dan vazgeçmişsin :( umarım iyi ilerlersin.

Harika atmayayım rengimi belli etmemek için ama güne güzel bir şarkı ile başladım. Kağıt üstü favorilerimden ama ben isimden ziyade şarkılara önem veren biri olarak o an paylaşılan diğer şarkılara göre puanlar veririm. Umarım doğru şarkılar ile final turlarını görürsün.

Reklamını bile yapmıyorsun :A
Ah Gülay'dan vazgeçmişsin :( umarım iyi ilerlersin.
İlk hafta ciddiye almıyorum o yüzden :A

Vazgeçme değil de benim aklımda hep YeniTürkü vardı, unutmuşum. youtube'de görünce aklıma geldi, Kerem'e yazdım. Eğer seçen olmadıysa onu alayım dedim. :D

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
En sevmediğim Tarkan şarkısı diyebilirim :F niye bilmiyorum ama bir anti var :A fakat burda Foruma tersim ben. Bu şarkının toplamda en üstlerde yer alacağından şüphem yok.
Tarkan genel olarak ayılıp bayıldığım bir isim değil ama çok harika şarkıları var. Ozamanlar yüzünü güldürürüz :A
------

Ha şarkıda tempo tutuyorum o ayrı :F

İlk hafta için çok iddialı değil mi 😱

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
47E51769-A497-4355-B9A1-50EBF59890CC-835x1024.jpeg

Merhaba.MS'de Tuğba Yurt'la yarışmanın mutluluğunu yaşıyoruz :Z Akustik,pop,slow tarzında başarılı şarkılar yorumlayan şarkıcıyla yarışmada iddialıyız.İlk tanıtım haftasında Söyle diyoruz.Herkese başarılar diliyorum 🤗

recap: 1-29-2:34

Son düzenleme:
cefEXRDvQee0hS2_zdv7GMlaKmb6c10wL8MhXIiZntuJigJrdEXB-WK3-2KgE70Zbz7CC3gXObrZcH-TDF5qVe2624tfI9qHgQJ4gaxYs2I0zjjglPYJHNytIPc

Merhaba.MS'de Tuğba Yurt'la yarışmanın mutluluğunu yaşıyoruz :Z Akustik,pop,slow tarzında başarılı şarkılar yorumlayan şarkıcıyla yarışmada iddialıyız.İlk tanıtım haftasında Söyle diyoruz.Herkese başarılar diliyorum 🤗

recap: 1-29-2:34

İlk ve tek harikayı atayım. Sebebi senle aramızda :A puan zamanı açıklarım durumu. Bundna sonra herkese beğeni atarım. Umarım doğru recap seçersin. Ay ay hayayayyayay kısmından al bence :A
@kerem benim puanlar hep yorumlu olur. Onları eksik etmezsin paylaşırken :A

İlk ve tek harikayı atayım. Sebebi senle aramızda :A puan zamanı açıklarım durumu. Bundna sonra herkese beğeni atarım. Umarım doğru recap seçersin. Ay ay hayayayyayay kısmından al bence :A
@kerem benim puanlar hep yorumlu olur. Onları eksik etmezsin paylaşırken :A
bende o kısımdan aldım :A

Son düzenleme:
  • Harika
Reactions: Dosi