Birde rakipsizim diyordun, ilk haftadan korkak çıktın.Bu işlerden hiç anlamıyorum, dur atıyım o zaman.
Birde rakipsizim diyordun, ilk haftadan korkak çıktın.Bu işlerden hiç anlamıyorum, dur atıyım o zaman.
Aman ben iyinin kötüsü manasında, yoksa hala kimse rakibim değil.Birde rakipsizim diyordun, ilk haftadan korkak çıktın.
Bu hallerin beni benden alıyor, yeni Rachel olma yolunda adım adım ilerliyorsun. Biraz hırçınlık eksik sadece.Aman ben iyinin kötüsü manasında, yoksa hala kimse rakibim değil.
Hala mı...Bu hallerin beni benden alıyor, yeni Rachel olma yolunda adım adım ilerliyorsun. Biraz hırçınlık eksik sadece.
Özrün kabahatinden büyük, artık bu programla işim olmaz.Ecünnü olmaktan iyidir, kıpkırmızı giyinen yakışıklı biri seni temsil ediyor işte. Daha ne istiyorsun?
------
Özelden bana at bi önce, bakayım bir.
@Çiğdem geldi istesen de bırakamazsın artık.Özrün kabahatinden büyük, artık bu programla işim olmaz.
Sen öyle san.@Çiğdem geldi istesen de bırakamazsın artık.
Aaaaaa neler yazmış böyle zamanında sıla yı en favori güzel seçtirmiştin şimdi mazum ayaklarına yatıyorsun ben yemem bu numaralarıDişli rakip olduğu için değil ayrımcılık yapılıp tek kişi olarak açıklandığı için olmamış attım. Eğer bu bir yarışmaysa çifte standart kimseye uygulanamaz. Aylar öncesinden geleceğinin haberi yapılıyor. Kimse kusura bakmasın yani. Ben eski benim. Bu tarz haksız durumlara göz yummayacak kadar da duyarlıyım hala. 😉
Başarılar HarryHepinize selam, bu hafta hep birlikte Olsun diyoruz. Hadise'nin geçtiğimiz aylarda çıkardığı ve çok kısa bir sürede çok beğenilen bu şarkıyla sizleri baş başa bırakıyorum.
@12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf ve ilgili herkes
Sana da abiBaşarılar Harry
Yeni yarışmacılarımız büyük davrandı ve ilk kendi şarkılarını açıkladılar. Eskiler bakıp da örnek alsın.Hepinize selam, bu hafta hep birlikte Olsun diyoruz. Hadise'nin geçtiğimiz aylarda çıkardığı ve çok kısa bir sürede çok beğenilen bu şarkıyla sizleri baş başa bırakıyorum.
@12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf ve ilgili herkes
Boşuna övünmüyoruz o kadar.Yeni yarışmacılarımız büyük davrandı ve ilk kendi şarkılarını açıkladılar. Eskiler bakıp da örnek alsın.
Çifte standart yapıyormuşum hogathana.Aaaaaa neler yazmış böyle zamanında sıla yı en favori güzel seçtirmiştin şimdi mazum ayaklarına yatıyorsun ben yemem bu numaraları
Hepinize selam, bu hafta hep birlikte Olsun diyoruz. Hadise'nin geçtiğimiz aylarda çıkardığı ve çok kısa bir sürede çok beğenilen bu şarkıyla sizleri baş başa bırakıyorum.
Rakipsiz dediğin böyle davranmalı, cesur ve yiğit.Boşuna övünmüyoruz o kadar.
İlk haftadan büyük oynamak istemedim.Başarılar. Hadisenin daha güzel şarkıları var aslında.
İşte MS'de asıl önemli olan şey bu. İyilerini sona saklayıp diğerlerini baştan kullanmak lazım.Başarılar. Hadisenin daha güzel şarkıları var aslında.
İlk haftadan büyük oynamak istemedim.Yoksa hele gözüme kestirdiğim birkaç şarkısını elenmeden kullanmayı çok istiyorum.
İşte MS'de asıl önemli olan şey bu. İyilerini sona saklayıp diğerlerini baştan kullanmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?