eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Bu sefer gerçekten dönsün ama gözümüz yollarda kaldı.
Çiğdem de gelirse Parlak Takımı'na cidden başlayabiliriz takipte kalın.
@serhatt @xemrexxx

Deniz marulu dişli rakip gelince olmamışı basmış
@mrt-06 @serhatt koşun gıııı @denizz19 ablanız hogatha dönsün istemiyor
@Angelica sen de marulunu savun
@Maskeli Fedai @Dosi siz de kenardan olayları kızıştırın ortalık şenlensin

Son düzenleme:
Dişli rakip olduğu için değil ayrımcılık yapılıp tek kişi olarak açıklandığı için olmamış attım. Eğer bu bir yarışmaysa çifte standart kimseye uygulanamaz. Aylar öncesinden geleceğinin haberi yapılıyor. Kimse kusura bakmasın yani. Ben eski benim. Bu tarz haksız durumlara göz yummayacak kadar da duyarlıyım hala. 😉

Reactions: xemrexxx
Büyük sürpriz oldu.
Şimdiden hoş geldin @Çiğdem

Serdarın sevdiğim şarkıları var, yine şanslısın.

Reactions: kerem
Çifte standart şimdiden başlamış hayırlı olsun
Bu konunun muhattabı @mrt-06 gerekli açıklamayı yapacaktır zaten ama her şeyi geçtim bir yarışmacıyı tek kişi olarak açıklamak nasıl oluyor da çifte standarta dahil oluyor, bunu açıklar mısın? @Çiğdem'in aylar öncesinden geleceği haberler ne zaman yapıldı? Bundan benim niye haberim yok? Henüz 35-40 saat önce cumartesi akşamı Atacan'dan yeni bir duyum aldım, kimsenin hevesini kırmak istemediğim ve emin olmak için tekrar sordum ve dün gece duyurabildim. Çiğdem düne kadar hesapta bile yokken henüz içeriğinden haberdar olmadığın bir konuda önyargılı davranıp bu tavrınla duyar kastığını düşünerek beni zan altında bırakıyorsun. Gerçekten çok ayıp.

Niye zan altında bırakayım. Ne ara geldi? Ne ara şarkıcı seçti? Ne ara konuştunuz? Ne ara ayarlandı? Kusura bakma zan altında bırakmak değil de ortada olan bir durum var şu an gözler önünde. Ben geçenlerde sana beni tek açıkla dediğimde hemen laf etmiştin. Şimdi onun tek açıklanması evet çifte standart oluyor. Sebep ne olursa olsun dörtlü beşli açıkladın herkesi. Kimse ses çıkarmayabilir ama ben bu duruma normal bakmıyorum. Ayrıca neden birilerinin hevesi kırılsın onu da anlamadım ben? Bunu bu güne kadar hep böyle yaptın/yaptınız buradaki tüm üyeler eşit ama ona karşı hep bir ayrı tutulma durumu görüyorum ve hiç adil değil.
------

Neyse eğlenmeye devam diyorum. Tadımızı bozmaya da gerek yok. İçimdekileri söylemek istedim. Art niyetim de yok sadece rahatsızlık duyduğumu belirtmek istedim. Başarılar herkese şimdiden. 😉

Son düzenleme:

Aranızda olan diyaloğa dahil olmak istemezdim, ve uzun süreden sonra forumda mesaj yazdığım için beni lütfen yanlış anlama, aramızın hala gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Neyse benim demek istediğim şey şu, benim için o tek açıklanmış o 4 kişinin arasında açıklanmış hiç önemli değil ama sen tek olarak açıklanmak istemişsin herkesden ayrı olarak. Seni tek açıklamış olsa çifte standart olmayacak mıydı? 😵

Reactions: kerem
Zan altında bırakmak, birini yeterli kanıt olmadan suçlamak demektir. Sen şuan bilmediğin bir konuda beni açık açık suçluyorsun, hemde çifte standartla. Ben Çiğdem'le birebir iletişimde değilim. Atacan cumartesi gecesi Çiğdem'in kısa sürede foruma geri döneceğini ve MS'de yer almak istediğini söyledi. Bende @-potterhead- yarışmadan çekildiği için onun yerine katılabilir dedim ve dün akşam Atacan'dan kesin bir cevap alınca bunu sizlere duyurdum. Ki forumda herkesin çok özlediği bi Çiğdem, geri dönüşüne sevinmen gerekirken ilk aklına çifte standart gelip diss atıp üstüne bu açıklamaları yapman, objektifliğimi sorgulaman beni üzdü ve kırdı açıkçası. Senden böyle bir tepki beklemezdim.

Kanka bana yazdı, 2 gün önce konuştuk haksızlık olan bir durum yok yani. Bazı durumlardan dolayı gelemedi, bayramdan sonra gelecek. Yarışmaya katılmayı çok istiyordu. Geldiğinde kendisi açıklama yapar zaten

İlk hafta Face üzerinden Kerem'e oylarını gönderir, bayramdan sonra kendi gelir.

Reactions: xemrexxx