eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Evet güzel bir sürprizle son yarışmacımız olan @Çiğdem'e hoşgeldin diyelim öncelikle. Kendisi çok kısa süre sonra foruma geri dönecektir. Ve MS başlamışken sezonlarca sunduğu programa bu sezon yarışmacı olarak yer alacaktır. Kendisine hoşgeldin diyoruz. Böylece 18 yarışmacımız oldu ve kapanışı yaptık. Yarın ilk haftayla açılışı yapacağız. Ayrıca jüri üyelerimiz ana sayfaya eklenmiştir, hayırlı uğurlu olsun.

@12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf ve ilgili herkes

Son düzenleme:
Biri benim harelde çiğdem yokki döner umrarım

Daha güçlü bir isim beklerdim
forumun anti olduğu bir şarkıcı Serdar Ortaç

Tek güçlü rakibim dicektim forum antiymiş. 😱

Şaka şaka Tarkan da güçlü.

------

Şampiyon olamadın mı hemen unutuluyorsun ama.

Bu gönderme aklıma sadece iki kişiyi getirdi nedense.
@bazinga @Yiğitt
Hadi unutsunlar da göriyim, şampiyon olmadan iz bırakan ilk yarışmacı olucam.

Reactions: 12.Adam and kerem
Bu mükemmel haber kendisiyle bir tanışmak nasip olmadı. Üye olmadan takip ederken en dikkatimi çeken üyeydi

O yüzden diğerini seç demiştim, MFÖ pek sevilen bir grup değil çünkü. BŞB'de de gördük.

Reactions: 12.Adam

Hoşgelsin Çiğdem tüm yarışmacılara başarılar diliyorum

Başarılar @çigdem
2 gün önce konuştuk seninle Kerem. Başka bir şey dilesem olurmuş.

Reactions: kerem and 12.Adam
@serhatt gelde nasıl rezil olduğuna şahit ol şimdi.

------

@Çiğdem geliyor, aylardır stalkladığın isim.
Her konudan çıkıyordu, çok merak ediyorum. Neyse ki kaderimde emre ve sanırım çiğdem'le konuşma şansım varmış.

Edit: Bu arada görmemişsin sanırım da Rachel'la konuşmuşuz bi kere ama çok kısa.

Başarılar @çigdem
2 gün önce konuştuk seninle Kerem. Başka bir şey dilesem olurmuş.
Bu mükemmel haber kendisiyle bir tanışmak nasip olmadı. Üye olmadan takip ederken en dikkatimi çeken üyeydi
Evet tam 1 yıl oldu, yeni üyelerimiz de tanışamamıştı kendisiyle. Yarışma vesilesiyle mümkün olabilecek.

------

Rachel'le ne ara konuştun? O zaman var mıydın ki forumda?

Evet tam 1 yıl oldu, yeni üyelerimiz de tanışamamıştı kendisiyle. Yarışma vesilesiyle mümkün olabilecek.

------

Rachel'le ne ara konuştun? O zaman var mıydın ki forumda?
Kayıt tarihime baksana.
Hem tam aktif olduğum zaman mayıs ortasıydı, gidenlerle ucundan denk geldim.

Eyvahlar olsun Çiğdem dönüyorsa herkes sığınaklara kaçsın

Kendisi geri dönecem dedi mi peki 🤔