eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Geçen All Star nasıldı bilmiyorum ama ona göre devam edeceğiz. Araştırmamız lazım.

Tabii ben bir daha ne zaman boş vakit bulabilirim bilmiyorum, Bunun BŞB'si de var.
1 sene onu, 1 sene diğerini yap olmadı. Yazları vakit oluyor ama kışın olan ara yeterli olur mu? Sonuçta 2 ay gibi bir süreyi yiyor. Bu sene tek olacaksın ve umarım yıpratıcı olmaz. Ben 2 kişilik yoğun konularda bile artık aşırı yoruluyorum
tabi ben ara vermeyip yılda 6267626 tane etkinlik, yarışma program yapınca bazı zamanlar bunalma oluyor

Reactions: kerem
Bu kadar vakit ayırabilmene şaşırıyorum zaten, iş güç olmasa belki bizde yapardık ama olmuyor işte. Buradan da ekmek parası çıkmıyor, hepimiz gönüllüyüz.
Açık konuşmak gerekirse bir daha MS veya BŞB başlar mı emin değilim de.

Reactions: Dosi
İşsizlik işte
hele bu kaç hafta iyice suyunu çıkardım. VMYM konusunda da belli fazla takıldığım
haftaya 1 tık azaltırım

Artık iş bakınıyorum. 1 -2 ay sonra aktifliğim gündüz için azalır ama akşamları olurum forumda. Öğrencilik olmadığı için eve geldiğim an kafam rahat olur

Reactions: kerem
İnşallah aşırı sevmiyorumdur da sana sürekli yüksek puanlar vermek zorunda kalmam.
Simge'yi seçti diye duydum
@kerem @denizz19
Bir isim daha var ve kerem açık etti aslında. Bu iki isimden biri. Diğeri de sevdiğin bir isim

Deniz tekrar popüler olmak için forumda aktif olmaya başladı ve ilk işi senin sevdiğin isimden yola çıkmak. Çözdüm ben onu

Ben zaten popülerim tatlım onlar beni forumda tutmaya çalışsınlar bence

Reactions: Dosi
@kerem bugün açıklayacak yorum yaparsın ama sevdiğini çok iyi biliyorum
İnşallah aşırı sevmiyorumdur da sana sürekli yüksek puanlar vermek zorunda kalmam.
Tek şarkıcı değiştirenin @denizz19 olmadığının da altını çizelim.

Hayırlı olsun.
Çok bekledim ama tam zamanına denk geldi.
Bilgisayarım bozuk telefondan girmek çok kötü her yerden reklam çıkıyor.
@bazinga
Teşekkür ederim, hoşgeldin tekrardan.

@mrt-06 telefondan reklamlar nasıl kapatılıyordu?
Yokmu konu komşunun PC'si. @Yiğitt'inki de bozulmuştu, alıverin bir tane işte.

Reactions: xBUGRAx