eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Yarışmacı değilsen insanlara ılımlı yaklaş, sonraki zamanlar için gönüllerini fethetmiş olursun.
Bakmışız yakında Hadise için Sertab'ı satarsın sende, @cehennet'le saç başa girmeni beklerdim. Beklentimi karşılayamadın.

Daha haraketli pop şarkılar seviyorsun diye tahmin etmiştim. Bakalım seversin belki dinleyince.

Benim bir numaram zaten Mor ve Ötesi. 😱
Sertab'ı nasıl satarsın, 3-4 şarkısı tutan bir grup için. 😳

Bakmışız yakında Hadise için Sertab'ı satarsın sende, @cehennet'le saç başa girmeni beklerdim. Beklentimi karşılayamadın.

Aa başkalarıyla karıştırıyorsun beni, kimseyi satmam ben.
Dur daha yarışma başlamadan içimdeki tüm her şeyi sömüreceksin, yarışmaya saklıyorum.

Reactions: 12.Adam and kerem
Benim şarkıcımla henüz karşılaşmadın
@kerem beni en son tek kişi olarak açıkla
Queen mi kesildin başımıza?

Çok merak ediyorsunuz biliyorum ama cumartesiye kadar bekleyin, @denizz19 hiç de fena olmayan bir şarkıcıyla gerid dönüyor.

------

Rap seviyorum desem. Bana hitap eden şarkıcı yok burada. Ama idare edeceğiz.
Gelecek sezon seni Özlem Tekin, Kalben gibi isimlerle yarışa bekliyoruz o zaman.

------

Tek o mu yılan.

Ama ben Hadise'yle yarışıyorum.

Bunu bu forumda demeyecektin...

@xBUGRAx da son sezonların deneyimli isimlerinden. Çok kritik anlarda elenmeseydi eminim şampiyon olabilirdi.

------

Ne kadar zekisin
Evet sadece Sezen sezonunda zirve için yarışmıştım.

------

Zevk için katıldım bu sezon.
Cesaretin Var Mı Aşka'ya bari yüksek ver ya

------

Amin
Kendi formatında da 1. oldun hatırlatırım.

------

Aa başkalarıyla karıştırıyorsun beni, kimseyi satmam ben.
Dur daha yarışma başlamadan içimdeki tüm her şeyi sömüreceksin, yarışmaya saklıyorum.
Pazartesi start veriyoruz, şimdiden şarkını hazır edersen iyi olur. Bu akşam yarışmacılar arası toplantı olacak.

Benim kimseden korkum yok.
Ama bazı rakiplerim -19'la biten- belli ki Hadise'den çok korkmuş, Hadise ne ya güçlü görmen garip falan diyor.

------

Aaa, 2 tane şarkı var aklımda. İddialı bir başlangıç yapıcam.

Benim kimseden korkum yok.
Ama bazı rakiplerim -19'la biten- belli ki Hadise'den çok korkmuş, Hadise ne ya güçlü görmen garip falan diyor.
@denizz19 biraz kendinden bahsetmeyi ve övünmeyi sevinen bir üyemiz. Bunu da açık açık belli ediyor. Tıpkı @sokak sanati gibi. Zaten bu ikili hiçbir zaman anlaşamadı.

Bu yarışma için konuştum canım

@slhttnmtl bana dün ben sana mecburum diyordu. Tepkisini kınıyorum onun

Yarışmayı beceremem ben yaa. O isimlerin 2 şarkısını bile bilmiyorum. Mücadele edemem.

Her yarışmacıya elimden gelen yardımı yapıyorum tabii ki, seninde yapman gereken milletin ağzını yoklamak.

@denizz19 biraz kendinden bahsetmeyi ve övünmeyi sevinen bir üyemiz. Bunu da açık açık belli ediyor. Tıpkı @sokak sanati gibi. Zaten bu ikili hiçbir zaman anlaşamadı.
Övünmeyi sevdiğini biliyoruz da MS tarihinin en iddialı 2. yarışmacısını küçük görmek...

Aralarındaki olayları biliyorum. 😎

Yarışmayı beceremem ben yaa. O isimlerin 2 şarkısını bile bilmiyorum. Mücadele edemem.
Bak bak kaos yaratmak için neler uydurdu. Ah kerem gelir gelmez reyting malzemesi yapmış seni

Her yarışmacıya elimden gelen yardımı yapıyorum tabii ki, seninde yapman gereken milletin ağzını yoklamak.
Millette de bir sessizlik var, gelsinler şurada 2 rakipleriyle konuşsunlar.

Övünmeyi sevdiğini biliyoruz da MS tarihinin en iddialı 2. yarışmacısını küçük görmek...

Aralarındaki olayları biliyorum. 😎
Sen ne ara tüm forumu stalkladın acaba?
@phoebebuffay ile beraber forumu beraber mi karış karış geziyorsunuz? Haberinizin olmadığı bir şey kaldı mı?

@slhttnmtl şimdiden oy topluyor işte. İddialıyım iddialıyım deyip oy toplaya toplaya finale kadar ilerleyecek sanırım.

Aklındaki favori kim peki?

Sen ne ara tüö forumu stalkladın acaba?
@phoebebuffay ile beraber forumu beraber mi karış karış geziyorsunuz? Haberinizin olmadığı bir şey kaldı mı?
Boş zamanım çokken kategorilere girip bakınıyorum.
Yalnız bu ikilinin olayları İtiraf Ediyoruz'da çoktu.

Aa onu bilmiyordum bak, yalnız değilmişim gezimde.

Bak bak kaos yaratmak için neler uydurdu. Ah kerem gelir gelmez reyting malzemesi yapmış seni

Millette de bir sessizlik var, gelsinler şurada 2 rakipleriyle konuşsunlar.
Sen bi yarışma başlayana kadar gör, hepsi yılan gibi konuya sarılacaklar. Sen baştan attın kendini.

Saç baş kavga etmemizi istiyorlar. Oyuna gelme derim
Sunucumuzun tüm amaçları ortada zaten, hem merak etme benim kavga etmem gereken kişiler yarışmacılar ama ortalıkta olsalar bi

@slhttnmtl şimdiden oy topluyor işte. İddialıyım iddialıyım deyip oy toplaya toplaya finale kadar ilerleyecek sanırım.

Aklındaki favori kim peki?
Aa kuru iftiraya bak, tabiki de iddialıyım şüphen mi var 🥰

------

Sen bi yarışma başlayana kadar gör, hepsi yılan gibi konuya sarılacaklar. Sen baştan attın kendini.
İşte ben deneyimsiz olduğumdan kendime önden yer edindim, onlar anca böyle arkamda kalırlar işte

Boş zamanım çokken kategorilere girip bakınıyorum.
Yalnız bu ikilinin olayları İtiraf Ediyoruz'da çoktu.

Aa onu bilmiyordum bak, yalnız değilmişim gezimde.
Sadece İtiraf Ediyoruz'la kalsa bari. Her şey MS'nin ilk sezonunda başladı, hala devam ediyor.

Tahmin ettiğim gibi İtirafları da teker teker elden geçirmişsin.