eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Yarışmacı değilsen insanlara ılımlı yaklaş, sonraki zamanlar için gönüllerini fethetmiş olursun. :A
Bakmışız yakında Hadise için Sertab'ı satarsın sende, @cehennet'le saç başa girmeni beklerdim. Beklentimi karşılayamadın. :A

Daha haraketli pop şarkılar seviyorsun diye tahmin etmiştim. Bakalım seversin belki dinleyince. :A

Benim bir numaram zaten Mor ve Ötesi. 😱
Sertab'ı nasıl satarsın, 3-4 şarkısı tutan bir grup için. 😳

Bakmışız yakında Hadise için Sertab'ı satarsın sende, @cehennet'le saç başa girmeni beklerdim. Beklentimi karşılayamadın. :A

Aa başkalarıyla karıştırıyorsun beni, kimseyi satmam ben. :Z Dur daha yarışma başlamadan içimdeki tüm her şeyi sömüreceksin, yarışmaya saklıyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and kerem
Benim şarkıcımla henüz karşılaşmadın :A @kerem beni en son tek kişi olarak açıkla :A
Queen mi kesildin başımıza? :A

Çok merak ediyorsunuz biliyorum ama cumartesiye kadar bekleyin, @denizz19 hiç de fena olmayan bir şarkıcıyla gerid dönüyor. :A
------

Rap seviyorum desem. Bana hitap eden şarkıcı yok burada. Ama idare edeceğiz.:A
Gelecek sezon seni Özlem Tekin, Kalben gibi isimlerle yarışa bekliyoruz o zaman. :A
------

Tek o mu yılan. :A

Ama ben Hadise'yle yarışıyorum. :A

Bunu bu forumda demeyecektin... :A

@xBUGRAx da son sezonların deneyimli isimlerinden. Çok kritik anlarda elenmeseydi eminim şampiyon olabilirdi. :A
------

Ne kadar zekisin :bhr: Evet sadece Sezen sezonunda zirve için yarışmıştım. :A
------

Zevk için katıldım bu sezon. :A Cesaretin Var Mı Aşka'ya bari yüksek ver ya :A
------

Amin
Kendi formatında da 1. oldun hatırlatırım. :A
------

Aa başkalarıyla karıştırıyorsun beni, kimseyi satmam ben. :Z Dur daha yarışma başlamadan içimdeki tüm her şeyi sömüreceksin, yarışmaya saklıyorum. :A
Pazartesi start veriyoruz, şimdiden şarkını hazır edersen iyi olur. Bu akşam yarışmacılar arası toplantı olacak. :A

Çok merak ediyorsunuz biliyorum ama cumartesiye kadar bekleyin, @denizz19 hiç de fena olmayan bir şarkıcıyla gerid dönüyor. :A
------

Gelecek sezon seni Özlem Tekin, Kalben gibi isimlerle yarışa bekliyoruz o zaman. :A
------

@xBUGRAx da son sezonların deneyimli isimlerinden. Çok kritik anlarda elenmeseydi eminim şampiyon olabilirdi. :A
Benim kimseden korkum yok. :A Ama bazı rakiplerim -19'la biten- belli ki Hadise'den çok korkmuş, Hadise ne ya güçlü görmen garip falan diyor. :A
------

------

------

------

------

Pazartesi start veriyoruz, şimdiden şarkını hazır edersen iyi olur. Bu akşam yarışmacılar arası toplantı olacak. :A
Aaa, 2 tane şarkı var aklımda. İddialı bir başlangıç yapıcam. :Z

• Güldürdün
Benim kimseden korkum yok. :A Ama bazı rakiplerim -19'la biten- belli ki Hadise'den çok korkmuş, Hadise ne ya güçlü görmen garip falan diyor. :A
@denizz19 biraz kendinden bahsetmeyi ve övünmeyi sevinen bir üyemiz. Bunu da açık açık belli ediyor. Tıpkı @sokak sanati gibi. Zaten bu ikili hiçbir zaman anlaşamadı. :A

------

------

------

------

Bu yarışma için konuştum canım:A

• Güldürdün

@slhttnmtl bana dün ben sana mecburum diyordu. Tepkisini kınıyorum onun:A

------

------

------

------

Yarışmayı beceremem ben yaa. O isimlerin 2 şarkısını bile bilmiyorum. Mücadele edemem.:F

------

Aaa, 2 tane şarkı var aklımda. İddialı bir başlangıç yapıcam. :Z
Her yarışmacıya elimden gelen yardımı yapıyorum tabii ki, seninde yapman gereken milletin ağzını yoklamak. :A

@denizz19 biraz kendinden bahsetmeyi ve övünmeyi sevinen bir üyemiz. Bunu da açık açık belli ediyor. Tıpkı @sokak sanati gibi. Zaten bu ikili hiçbir zaman anlaşamadı. :A
Övünmeyi sevdiğini biliyoruz da MS tarihinin en iddialı 2. yarışmacısını küçük görmek... :F

Aralarındaki olayları biliyorum. 😎 :A

• İlginç

Yarışmayı beceremem ben yaa. O isimlerin 2 şarkısını bile bilmiyorum. Mücadele edemem.:F
Bak bak kaos yaratmak için neler uydurdu. Ah kerem gelir gelmez reyting malzemesi yapmış seni :A

Her yarışmacıya elimden gelen yardımı yapıyorum tabii ki, seninde yapman gereken milletin ağzını yoklamak. :A
Millette de bir sessizlik var, gelsinler şurada 2 rakipleriyle konuşsunlar. :A

Övünmeyi sevdiğini biliyoruz da MS tarihinin en iddialı 2. yarışmacısını küçük görmek... :F

Aralarındaki olayları biliyorum. 😎 :A
Sen ne ara tüm forumu stalkladın acaba? :A @phoebebuffay ile beraber forumu beraber mi karış karış geziyorsunuz? Haberinizin olmadığı bir şey kaldı mı? :A

@slhttnmtl şimdiden oy topluyor işte. İddialıyım iddialıyım deyip oy toplaya toplaya finale kadar ilerleyecek sanırım. :A

Aklındaki favori kim peki? :A

Sen ne ara tüö forumu stalkladın acaba? :A @phoebebuffay ile beraber forumu beraber mi karış karış geziyorsunuz? Haberinizin olmadığı bir şey kaldı mı? :A
Boş zamanım çokken kategorilere girip bakınıyorum. :A Yalnız bu ikilinin olayları İtiraf Ediyoruz'da çoktu. :A

Aa onu bilmiyordum bak, yalnız değilmişim gezimde. :A

• Güldürdün
Bak bak kaos yaratmak için neler uydurdu. Ah kerem gelir gelmez reyting malzemesi yapmış seni :A

Millette de bir sessizlik var, gelsinler şurada 2 rakipleriyle konuşsunlar. :A
Sen bi yarışma başlayana kadar gör, hepsi yılan gibi konuya sarılacaklar. Sen baştan attın kendini. :A

Saç baş kavga etmemizi istiyorlar. Oyuna gelme derim:A
Sunucumuzun tüm amaçları ortada zaten, hem merak etme benim kavga etmem gereken kişiler yarışmacılar ama ortalıkta olsalar bi :A

@slhttnmtl şimdiden oy topluyor işte. İddialıyım iddialıyım deyip oy toplaya toplaya finale kadar ilerleyecek sanırım. :A

Aklındaki favori kim peki? :A
Aa kuru iftiraya bak, tabiki de iddialıyım şüphen mi var 🥰 :A
------

Sen bi yarışma başlayana kadar gör, hepsi yılan gibi konuya sarılacaklar. Sen baştan attın kendini. :A
İşte ben deneyimsiz olduğumdan kendime önden yer edindim, onlar anca böyle arkamda kalırlar işte :A

Boş zamanım çokken kategorilere girip bakınıyorum. :A Yalnız bu ikilinin olayları İtiraf Ediyoruz'da çoktu. :A

Aa onu bilmiyordum bak, yalnız değilmişim gezimde. :A
Sadece İtiraf Ediyoruz'la kalsa bari. Her şey MS'nin ilk sezonunda başladı, hala devam ediyor. :A

Tahmin ettiğim gibi İtirafları da teker teker elden geçirmişsin. :A

Sadece İtiraf Ediyoruz'la kalsa bari. Her şey MS'nin ilk sezonunda başladı, hala devam ediyor. :A

Tahmin ettiğim gibi İtirafları da teker teker elden geçirmişsin. :A
Sil Baştan mı, ona göre okuyacağım da :A

Hem de sadece 1 kez okusam iyi, bazılarının üstünden 2-3 kez geçtim. :A

• Güldürdün
Sil Baştan mı, ona göre okuyacağım da :A

Hem de sadece 1 kez okusam iyi, bazılarının üstünden 2-3 kez geçtim. :A
Bu kadar stalkladığını belli etmesen keşke. :A

Yok ilk sayfada tarihçeye bakarsan aralarında nasıl bir kaos çıktığını kendin düşünebilirsin. :A