Herkese öyle yapıyor, burası kurtlarla dolu, ondan demin yaptığın hareket çok doğruydu ama aslında birbirimizin arkasından bıçaklamayabiliriz bence.
Ben yarışmacı değilim. Beni bıçaklarsan etkilenen yine sen olursun diye düşünüyorum.
Herkese öyle yapıyor, burası kurtlarla dolu, ondan demin yaptığın hareket çok doğruydu ama aslında birbirimizin arkasından bıçaklamayabiliriz bence.
Ben yarışmacı değilim. Beni bıçaklarsan etkilenen yine sen olursun diye düşünüyorum.
Yarışmacı değilsen insanlara ılımlı yaklaş, sonraki zamanlar için gönüllerini fethetmiş olursun.
Hadi o zaman o mesajı yok sayıyorum.Ben kadar ılımlısını zor bulursun zaten canım.
Hadi o zaman o mesajı yok sayıyorum.Bir de taktik veriyim her an reyting malzemesi olabilirsin, gözünü aç ve para iste.
Neyse Mor ve Ötesi seviyorsan bu yorumu göz ardı edebiliriz.Aaa Açıkladım ama ben. Çok sevdiğim bir isim değil demek istedim.
Yoksa iyi bir sesi olduğunu asla inkar edemem. Sezen Aksu ve Eski eşi yorumuma katılıyorsunuzdur diye düşünüyorum.
Ebru Gündeş,İzel,Teoman çoksevdiğim şarkıcılarBu arada yeni jüri üyelerimiz olan @Cervantes @BARON男爵 @Alos @Doğan @Gerekli24 @EmreCan'a şarkıcıları nasıl bulduklarını soralım. Tekrardan hoşgeldiniz arkadaşlar.
@seyfullXh sana özelden mesaj atma yetkim yok ama eğer istersen sende jüri üyesi olabilirsin.
------
Dolara bile razıyım ama kanal sahibi @Aserat çok cimri, zaten ayakta duran tek programı olmamıza rağmen hala göz burun kıvırıyor. Eğer bana yardımcı olursan parayı bölüşeceğiz.
Başka kimse fikrini belirtmedi ama hatta pozitif geri dönüşler de geldi ama @Araf'ın fikri onun için büyük önem taşıyor demek ki.
Neyse Mor ve Ötesi seviyorsan bu yorumu göz ardı edebiliriz.Gerçi pek seviyorsun hissiyatına kapılmadım ama.
Memleketimdesin dedim zaten yaw; memleketlim demedim.Ben Kocaelili değilim. Sen Manisalı mı oldun mesela.Kiminle yakışacaksın peki?
Biz bu konuda anlaşmamış mıydık, eskiden o eskiden.Sende az önce Hadise'yi daha çok seviyorum dedin.
Daha haraketli pop şarkılar seviyorsun diye tahmin etmiştim. Bakalım seversin belki dinleyince.Hislerinde yanılmıyorsun canım. Yani bilmiyorum aslında. Çoğu şarkısı ezberimde yok. Belki iyi şarkısı vardır. Duymuşumdur ama hatırlamıyorum. Zaman gösterecek.
Benim bir numaram zaten Mor ve Ötesi. 😱
Benim şarkıcımla henüz karşılaşmadınResmen şampiyon olayım diye uğraşmışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?