eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Herkese öyle yapıyor, burası kurtlarla dolu, ondan demin yaptığın hareket çok doğruydu ama aslında birbirimizin arkasından bıçaklamayabiliriz bence. :A

Ben yarışmacı değilim. Beni bıçaklarsan etkilenen yine sen olursun diye düşünüyorum.:A

Aaa Açıkladım ama ben. Çok sevdiğim bir isim değil demek istedim.:D

Yoksa iyi bir sesi olduğunu asla inkar edemem. Sezen Aksu ve Eski eşi yorumuma katılıyorsunuzdur diye düşünüyorum.:A
Neyse Mor ve Ötesi seviyorsan bu yorumu göz ardı edebiliriz. :A Gerçi pek seviyorsun hissiyatına kapılmadım ama. :A

Bu arada yeni jüri üyelerimiz olan @Cervantes @BARON男爵 @Alos @Doğan @Gerekli24 @EmreCan'a şarkıcıları nasıl bulduklarını soralım. Tekrardan hoşgeldiniz arkadaşlar. :Z

@seyfullXh sana özelden mesaj atma yetkim yok ama eğer istersen sende jüri üyesi olabilirsin. :D
------

Dolara bile razıyım ama kanal sahibi @Aserat çok cimri, zaten ayakta duran tek programı olmamıza rağmen hala göz burun kıvırıyor. Eğer bana yardımcı olursan parayı bölüşeceğiz. :A

Başka kimse fikrini belirtmedi ama hatta pozitif geri dönüşler de geldi ama @Araf'ın fikri onun için büyük önem taşıyor demek ki. :A
Ebru Gündeş,İzel,Teoman çoksevdiğim şarkıcılar

• Harika
Reactions: xBUGRAx
Neyse Mor ve Ötesi seviyorsan bu yorumu göz ardı edebiliriz. :A Gerçi pek seviyorsun hissiyatına kapılmadım ama. :A

Hislerinde yanılmıyorsun canım. Yani bilmiyorum aslında. Çoğu şarkısı ezberimde yok. Belki iyi şarkısı vardır. Duymuşumdur ama hatırlamıyorum. Zaman gösterecek.:A

Hislerinde yanılmıyorsun canım. Yani bilmiyorum aslında. Çoğu şarkısı ezberimde yok. Belki iyi şarkısı vardır. Duymuşumdur ama hatırlamıyorum. Zaman gösterecek.:A
Daha haraketli pop şarkılar seviyorsun diye tahmin etmiştim. Bakalım seversin belki dinleyince. :A

Abooo MvÖ denen grup için Sertab'ı sattı, asıl kaos burada serbest. :A @kerem @12.Adam
Benim bir numaram zaten Mor ve Ötesi. 😱