eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Yeni nickini hiç beğenmedim bende, çok uncool duruyor. Batuş en güzeliydi.

------

@Ahmed'e bakma sen, yılan gibidir. Gizli gizli rakibini sokar.
Tek o mu yılan.

Selocum sende biliyorsun Sertab Erener'i sevdiğim kadar hiç bir sanatçıyı sevmem
Ama ben Hadise'yle yarışıyorum.

Sesi güzel ama fanı değilim. Sezen Aksu vesilesiyle ayakta durdu. Eşinden de ayrılınca çöktü kadın.

Tek kalınca vapurda şarkı söyler sadece.
Bunu bu forumda demeyecektin...

Sertab Erener, Hazal Kaya ve Evrim Alasya... Bunlar hakkında kötünün k'sini de yanlış derim.
Şaka maka Sezen Aksu kısmına katılmasam da eskisi gibi değil ama bu haliyle de değişik bir güzelliği var.

Hiç biriyle bir problemim yok. Hazalı severim hatta. Evrim'de Kırmızı Oda'da iyi oynamıştı. Sertab'ıda severim. Sadece favorim değil demek istedim.

Hiç biriyle bir problemim yok. Hazalı severim hatta. Evrim'de Kırmızı Oda'da iyi oynamıştı. Sertab'ıda severim. Sadece favorim değil demek istedim.
Kerem kışkırttı beni yoksa Sertab'ı seveni severim diyecektim maşallah üçlü kombo yapmışsın.

Ha bu arada böyle her konuda ciddi değilimdir, hele şu '
' gülücüğü atarsam hiç bekleme.

Kerem kışkırttı beni yoksa Sertab'ı seveni severim diyecektim maşallah üçlü kombo yapmışsın.

Ha bu arada böyle her konuda ciddi değilimdir, hele şu '
' gülücüğü atarsam hiç bekleme.

Çok sevmeyip tahammül edemediğim kimse yok. Kolay kolay anlaşırız.

Hadise kadar sevmem Sertab'ı

------

Ciddi değildi aslında.

En azından 'Cesaretin Var mı Aşka'yı seviyorsundur.

Mağdura yatıp kurtulmak istedim aslında. Hemen sıyrılırım işin içinden

Çok sevmeyip tahammül edemediğim kimse yok. Kolay kolay anlaşırız.

Hadise kadar sevmem Sertab'ı

------

Mağdura yatıp kurtulmak istedim aslında. Hemen sıyrılırım işin içinden
Mükemmel, gerçi benim zerre sevmediğim şahsiyetler var da onları da aman aman sevdiğini zannetmiyorum.

Bununla ilgili kötü bir düşüncem yok çünkü ben de eskiden sorsan Hadise'yi daha çok severdim, tüm şarkıları herkese hitap ediyor ayrıca sesi de çok güzel.

Yani Hadise'yi Sertab'dan daha mı fazla seviyorsun.😱
@kerem Güvendiğin dağlara karlar yağıyor bee.

Reactions: slhttnmtl
@xBUGRAx sinyali vermişti
@mrt-06 yine zirve değilde keyif almak için ve insanlara iyi bir sesi tanıtmak için katılmış

@12.Adam şaşırttı, umarım erkenden elenmez. @Silinmiş Üye katılımı ile şaşırttı. Pek aktif değildi artık. Teoman dinlediğim bir isim değil ama sağlam bir isim. @mesmeso 'ya seveceği puanlar veririm gibi. Ebru Gündeş'e 1 puan vereceğimi pek sanmıyorum misal