eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

@kerem'in demesi gereken ise, MusicSurvivor organizatörü olarak "iki güzide müzik grubu da iyi, tartışmaya gerek yok."

Zaten Mor ve Ötesi'ni 1 senedir dinlediğimi Manga'yı ise çocukluğumdan bildiğimi söylemiştim kendisine.
@Araf

İşte insanlar büyüyor ve büyüdükçe müzik zevkleri de gelişiyor.

------

Sana azap çektireceğim zamanında @dreamy'e çok yapmıştım gidip sor istersen.
@dreamy doğru mu bu?

Reactions: Araf
Çocukluğun maNga, gençliğin Mor ve Ötesi, yaşlılığın herhalde Cengiz Kurtoğlu olur.

Reactions: phoebebuffay
@kerem'in demesi gereken ise, MusicSurvivor organizatörü olarak "iki güzide müzik grubu da iyi, tartışmaya gerek yok."
Çok sıkıcı, kervan böyle yürümüyor maalesef...

Sunucu dediğin tarafsız olmalı ama @kerem berbat bir sunucu maalesef. Yarışmayı da manipüle edip beni ilk haftalarda göndermeye çalışacaktır.
İlk hafta kim elencek onu merak ediyorum. En çok üzüleceğim isim olacak çünkü.

Reactions: phoebebuffay
MOR VE ÖTESİ,efsanesiniz
@serhatt güzel puanlarını bekliyorum bu arada. Efsanesiniz dediğin gruba yarışma boyunca yüksek puanlar verirsin herhalde?

------

Ekli dosyayı görüntüle 104852

"Kerem'im yapmaz öyle şey."

------

Yaşlanınca duyarsın.
Daha önceki yarışmasından Sokak Sanatı ile beraber beni kovmuştu maalesef. Tanımıyorsun onu.

İsim olarak tanıdık geliyor illaki duymuşumdur ama tek bir şarkısını bile bilmiyorum.

Reactions: serhatt and Araf
Tanımadığına göre Z kuşağındansın, ondandır.

Reactions: Araf and kerem
Korkum o, bi de erkenden iyi şarkıları kullanıp bitirmek.
Erkenden çok iyi şarkıları kullanma, eğer öyle olursa bir anda kendini dışarda bulursun. MS'nin doğası bu çünkü.

------

Arabesk pek sevmiyorum açıkçası.

------

Sayende ilkokul yıllarıma döndüm, teşekkürler.
Çok uzun zaman olmamıştır zaten hatırlıyorsundur her şeyi.

------

Gizlice yöneteceğine foruma gelsin artık.
Katılacağım demiştin bir ara sesin kesildi bakıyorum.

Cengiz Kurtoğlu'nu tanımayan Y kuşağına pek rastlayamadım, Z kuşağı olduğunu düşündüm o açıdan.

Kızıştırmaya çalışıyor gibi oldu.
Z kuşağı dedin de zaten Z kuşağı 97'den itibaren doğanlara denilmiyor muydu? Yanlış hatırladığımı da düşünmüyorum açıkçası.

Neyse şu anda açılış odaklıyım, bakıcaz artık.

Reactions: kerem