eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta Sonuçları

Dün yine dedikodunu yaptık, arkandan konuşmayınca rahat etmiyoruz. :A
------

@Maskeli Fedai
Tarkan 18
Tuğba Yurt 17
MFÖ 16
Pinhani 15
Yeni Türkü 14
Candan Erçetin 13
Serdar Ortaç 12
Ebru Gündeş 11
Hadise 10
Toygar Işıklı 9
Model 8
Edis 7
İzel 6
Manga 5
Merve Özbey 4
Mor ve Ötesi 3
Demi Lovato 2
Teoman 1
Teşekkürler. :A @Maskeli Fedai

• Beğendim
Reactions: Maskeli Fedai
@Özgür
17 puan: Tarkan - Yolla
16 puan: Model - Kuğunun Ağıtı
15 puan: Ebru Gündeş - Aynı Aşklar
14 puan: Edis - Nirvana
13 puan: Merve Özbey - Yağmur
12 puan: Candan Erçetin - Umrumda Değil
11 puan: Teoman - Uçurtmalar
10 puan: Toygar Işıklı - Tebessüm
9 puan: Yeni Türkü - Eyvallah
8 puan: Manga - Kandırma Kendini
7 puan: Demi Lovato - Body Say
6 puan: Tuğba Yurt - Söyle
5 puan: İzel - Özledim
4 puan: MFÖ - Diday Diday Day
3 puan: Mor ve Ötesi - Uyan
2 puan: Serdar Ortaç - Gram
1 puan: Hadise - Olsun
------

Nerede İzel propagandan? :A

Ne demek ikinci hafta daha iyi şarkılarla gel :A
Tokadı bastın marula helal :A
------

@Maskeli Fedai
Tarkan 18
Tuğba Yurt 17
MFÖ 16
Pinhani 15
Yeni Türkü 14
Candan Erçetin 13
Serdar Ortaç 12
Ebru Gündeş 11
Hadise 10
Toygar Işıklı 9
Model 8
Edis 7
İzel 6
Manga 5
Merve Özbey 4
Mor ve Ötesi 3
Demi Lovato 2
Teoman 1
Bunda da bir parlak oğlan sevdası var ki sorma zamanında şehzede Mustafa yı destwklemişti @Maskeli Fedai parlakçısı:A

------

@Maskeli Fedai
Tarkan 18
Tuğba Yurt 17
MFÖ 16
Pinhani 15
Yeni Türkü 14
Candan Erçetin 13
Serdar Ortaç 12
Ebru Gündeş 11
Hadise 10
Toygar Işıklı 9
Model 8
Edis 7
İzel 6
Manga 5
Merve Özbey 4
Mor ve Ötesi 3
Demi Lovato 2
Teoman 1
Koçum benim :Z :Z :Z

@Özgür
10 puan: Toygar Işıklı - Tebessüm
9 puan: Yeni Türkü - Eyvallah
8 puan: Manga - Kandırma Kendini
7 puan: Demi Lovato - Body Say
6 puan: Tuğba Yurt - Söyle
5 puan: İzel - Özledim
4 puan: MFÖ - Diday Diday Day
3 puan: Mor ve Ötesi - Uyan
2 puan: Serdar Ortaç - Gram
1 puan: Hadise - Olsun
------

Nerede İzel propagandan? :A
Sedefin kariyeri gibi vasat oylar. Ss

• Sinir Bozucu
Reactions: Özgür
Beni bilen bilir. :A @dreamy
------

Beğenmedim pek ama Teoman'a çokda düşük vermek yakışmazdı şimdi. :A
Üst üste tam puanlarımı açıklayıp sonradan düşükleri açıklamazsın umarım zira hafiften pişman olmaya başladım çok mu erken harcadık diye risksiz haftada :A Ama iyi bir açılış uğur getirir her daim :A

@Özgür teşekkür ediyorum :A

• Harika
Reactions: Özgür
@Gerekli24
Öncelikle umarım verdiğim oylar yanlış anlaşılmaz ben müzikten çok anlayan biri değilim hatta hiç anlamam desem yeridir. Hoşuma giden kulağımı tırmalamayan şarkıcının çok güzel söylediğini düşünmem bazen ekstra insana ritim tutturup dans ettirecek duruma getirmesi gibi unsurlarla kendim bir değerlendirme yaptım ve her şarkıyı 3 4 defa dinledim bazılarını daha da fazla.

18 puan Merve Özbey - Yağmur (Bu kadının sesi cidden muhteşem aslında Tarkanı ilke koyacaktım ama sonra tekrar dinleyince fikrim değişti.)

17 puan Tarkan - Yolla (Müzikle aram pek olmasa da duyduğum bir şarkı insan ister istemez ritim tutuyor bu Benim için artı oldu. Tarkan da çok iyi söylüyor. Belki en iyisi bu değil ama bana en hoş bu geldiği için seçtim.)

16 puan MFÖ - Diday Diday Day (Çok hoş bir melodisi var. Daha önce duydum gibime geliyor. Aşırı hoşuma giden bir şarkı oldu o yüzden onu da 2. sıraya koydum.

15 puan Hadise - Olsun ( Bu da çok başarılı bir şarkı olmuş. Zaten Hadise alanında çok başarılı diye biliyorum. Bu şarkısı da oldukça iyi olmuş.)

14 puan Tuğba Yurt - Söyle (Sesi çok yüksek şarkılardan pek hoşlanmıyorum bu da biraz öyle başladı lakin çok şarkıcı o kısım da dahil çok güzel söylemiş. Ona da bu puanı uygun gördük)

13 puan Ebru Gündeş - Aynı Aşklar (Bu da yine çok başarılı bir şarkı olmuş. Üstekileri daha başarılı bulduğum için daha üstlerde değil.)

12 puan Serdar Ortaç - Gram (Bana itici gelen bir şarkı oldu lakin güzel bir tonla tondan kastım ses şiddeti çok yerinde ritmi yüksek bir şarkı bu yüzden bunu daha aşağılara yazmak istemedim)

11 puan Demi Lovato - Body Say ( Yabancı şarkı hayatımda hiç oturum dinlemedim özel olarak lakin bunu tabiki puana yansıtmadım. Şarkıcının sesi oldukça hoş ve ritimli bir havası var. İlk başta daha aşağılara yazmıştım ama dinleyince bunu haksızlık olacağını düşündüm.

10 puan Model - Kuğunun Ağıtı ( Candan Erçetin ile bunun arasında çok kaldım ama bu daha hoşuma gittiği için bir üstte)

9 puan Candan Erçetin - Umrumda Değil (İlk başta uyumlu ritmi iyi bir şarkı olsa bile nedense çok hoşuma gitmedi lakin şarkının devamında güzel gelmeye başladı. O yüzden daha aşağılara yazmak haksızlık olur diye düşündüm. Şarkının devamını dinlemek cidden çok önemli. Sonuçta yarışmacı kendi zaten bir aralık seçiyor bu yüzden bütün şarkıların da tamamını en az bir kere dinledim.)

8 puan maNga - Kandırma Kendini (Buradan sonra oy vermek cidden zor olmaya başladı. Bu tip yüksek sesli bu tarz şarkılardan pek hoşlanmıyorum fakat yine ritmi uyumu sayesinde daha düşük vermek istemedim.)

7 puan Toygar Işıklı - Tebessüm (Nedense beni hiç çekmeyen bir şarkı çok sıradan mı geldi bilmiyorum hoşuma pek gitmedi ama yine de şarkı öyle kötü de değil. O yüzden bu puanı tercih ettim.)

6 puan Edis & Gülşen - Nirvana (Açıkçası şarkıyı hiç beğenmedim. Bir an tiktok videosu izliyorum sandım aynı zamanda yine de sesler öyle kötü değil. O yüzden en sonlara da yazmak istemedim.)

5 puan Pinhani - Kefen Giydim (Açıkçası sadece fon müziği biraz hoşuma gitti. Onun dışında pek sevemedim şarkıyı.)

4 puan İzel & Gülben Ergen & Ercan - Özledim (Evet bir ritmi var lakin genel olarak şarkı bana aşırı itici geldi ritmi dışında beğenmedim.)

3 puan Yeni Türkü - Eyvallah ( Tanıtım filmi reklam filmi çekiliyor havası var lakin ekstra bir şey bulamadım.)

2 puan Mor ve Ötesi - Uyan (Bu tarz şarkılar pek hoşuma gitmiyor. Lakin hiçbir şey alamadım şarkıdan. Bir şeyler alsam hissetsem benzer bir türde olan Manganın şarkısı kadar en az verirdim. Şarkıdan sözden hiçbir şey anlamadım.)

1 puan Teoman - Uçurtmalar (Müzikle aram yok dedim ama Teomanı az çok bilirim. Çok iyi şarkıları var tabiki onlar bir sonraki turlara saklanıyordur lakin bunu hiç beğenmedim daha çok şiir okuyor gibi tabi böyle de şarkılar var ama söyleyişi de benim hiç hoşuma gitmedi. Bazı yerlerde boğazına bir şeyler batıyor gibi oluyor. Teoman'ın en kötü şarkısı olabilir.)

Ekli dosyalar

• E6UdHOdVUAs8C3f.jpeg
    E6UdHOdVUAs8C3f.jpeg
    62.3 KB · Hit: 52
@Özgür