@xemrexxx yapsın işte o kadar konuşması bir işe yarasın.Ben sonra göstereceğim sana dur sen.
------
Başlangıç bildirimiydi, merak etme.
@xemrexxx yapsın işte o kadar konuşması bir işe yarasın.Ben sonra göstereceğim sana dur sen.
------
Başlangıç bildirimiydi, merak etme.
Merve Özbey
Çifte standarda devam ediyorum. @denizz19
Edis in belli yerlerine hasta @xBUGRAx bunu beğenmediBaşlıyoruz.
@Zeyno
18 puan Candan Erçetin - Umrumda Değil
17 puan Toygar Işıklı - Tebessüm
16 puan Ebru Gündeş - Aynı Aşklar
15 puan Tarkan - Yolla
14 puan Yeni Türkü - Eyvallah
13 puan Merve Özbey - Yağmur
12 puan Teoman - Uçurtmalar
11 puan maNga - Kandırma Kendini
10 puan MFÖ - Diday Diday Day
9 puan Serdar Ortaç - Gram
8 puan Model - Kuğunun Ağıtı
7 puan İzel & Gülben Ergen & Ercan - Özledim
6 puan Tuğba Yurt - Söyle
5 puan Demi Lovato - Body Say
4 puan Pinhani - Kefen Giydim
3 puan Hadise - Olsun
2 puan Mor ve Ötesi - Uyan
1 puan Edis & Gülşen - Nirvana
Aşıdan sonra zorlanarak oy kullandım kimse kusura bakmasınNein, nein, nein asıl sen anla.
Ben sadece birine 18 puan verebiliyoruz sanıyordum. Beni linç edecekler eğer yanlış anladıysam düşük verdiklerim .Kalite.
MuazzamSEZONUN İLK SONUÇ GECESİ BAŞLIYOR!
Sunucumuz @kerem'in oyları:
18p) maNga – Kandırma Kendini (Hala baştan sona ezebere biliyorum. :Bhr
18p) Mor ve Ötesi – Uyan (İlk dinleyişte beğenmiştim zaten, dinleyince daha çok sarıyor.)
18p) Demi Lovato – Body Say
18p) Candan Erçetin – Umrumda Değil
18p) Tarkan – Yolla
17p) Hadise - Olsun
17p) Edis & Gülşen - Nirvana
17p) Ebru Gündeş – Aynı Aşklar (Recap hiç olmamış, nakaratı daha fazla tutman için 1 puan kırdım. Aklında bulunsun. )
15p) Tuğba Yurt - Söyle
15p) Teoman – Uçurtmalar
15p) Model – Kuğunun Ağıtı
15p) İzel & Gülben Ergen & Ercan – Özledim
(Sizleri çok seviyorum ama hiç beğenmedim. Tabii en düşük puan 8 idi ama ben her zamanki gibi bonkör davranıyorum, sunucu olarak. )
12p) MFÖ – Diday Diday Day (Sufi daha iyiydi. L)
12p) Yeni Türkü - Eyvallah
12p) Toygar Işıklı – Tebessüm
12p) Serdar Ortaç – Gram
12p) Pinhani - Kefen Giydim
12p) Merve Özbey – Yağmur (Şarkı baya kötü. )
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Ben Türkçesi doğru düzgün biri olsun istiyorum. Tek seçeneğimiz sensin canım.@xemrexxx yapsın işte o kadar konuşması bir işe yarasın.
Aynen fark ettim benimle aynı düşünceye sahip bir sürü insanın var olduğunu söyler ve ispatlarim da neyseÇifte standarda devam ediyorum. @denizz19
Hayır bu sadece sunucu ve jüri başkanlarına özel bir durum. Doğru oy kullandın yani.Ben sadece birine 18 puan verebiliyoruz sanıyordum. Beni linç edecekler eğer yanlış anladıysam düşük verdiklerim .
Yok o onlara özel bir durum Fatihcim 😉Ben sadece birine 18 puan verebiliyoruz sanıyordum. Beni linç edecekler eğer yanlış anladıysam düşük verdiklerim .
İşte Almanlarin zevksizligiSon sıraya koymuş alaman hanzosu seni
Haketmişti kesinlikle. Düşük vermek yakışmazdı.Muazzam
Ağzı iyi laf yapan birinin olması daha iyi ben bu sıcaklarda doğru düzgün mesaj yazamam.Ben Türkçesi doğru düzgün biri olsun istiyorum. Tek seçeneğimiz sensin canım.
İşte Almanlarin zevksizligi
@Çiğdem'le altlı üstlü olsunlar dedim. Fena mı?Son sıraya koymuş alaman hanzosu seni
Iyyy ben bir kere lys de sözel Türkiye 1175.si olmuş insanımBen Türkçesi doğru düzgün biri olsun istiyorum. Tek seçeneğimiz sensin canım.