Terbiyesizler
Güllü @serhatt'ımızı dün gece kullanıp attı, intikamımız soğuk yenecektir.Beni diğerlerine yaptığı gibi kullanıp atamaz, canıyla öder bunun bedelini.
------
Aksine cuk oturuyor sana.
Terbiyesizler
Güllü @serhatt'ımızı dün gece kullanıp attı, intikamımız soğuk yenecektir.Beni diğerlerine yaptığı gibi kullanıp atamaz, canıyla öder bunun bedelini.
------
Ayol parası olsun isterse 22.el olsun bakarsın senAy ikinci el adam istemem.
------
Ekli dosyayı görüntüle 105426
------
Yalancı rezil.ss
------
Duydun mu? @eskiciHAK ETMİYORSUN!!!
10 tane değil 9 tane.@kerem
Beni diğerlerine yaptığı gibi kullanıp atamaz, canıyla öder bunun bedelini.
------
Kimseyi kullanıp attığım yokGüllü @serhatt'ımızı dün gece kullanıp attı, intikamımız soğuk yenecektir.
Atamaz, kullanamaz beni kimse.Güllü @serhatt'ımızı dün gece kullanıp attı, intikamımız soğuk yenecektir.
Kullanıp atamazsın zaten, yüreğin yetmez...Kimseyi kullanıp attığım yok
Beni kendinle karıştırma gudubet.Ayol parası olsun isterse 22.el olsun bakarsın sen
Cebine kamera koysam bile inanmam, o kadar yalancısın.Kimseyi kullanıp attığım yok
İşi bitti senle yanaşmıyor şimdi. Dün geceyi inkar ediyor. Cariye muamelesi yapıyor sana. Ayıptır günahtır.Atamaz, kullanamaz beni kimse.İzin vermem.
------
Kullanıp atamazsın zaten, yüreğin yetmez...
------
Beni kendinle karıştırma gudubet.
Ben @eskici nin diğer düşüp kalktığı kadınlara benzemem, ciğerini sökerim adamın.Cebine kamera koysam bile inanmam, o kadar yalancısın.
İşi bitti senle yanaşmıyor şimdi. Dün geceyi inkar ediyor. Cariye muamelesi yapıyor sana. Ayıptır günahtır.
Bana neden inanmıyorsunCebine kamera koysam bile inanmam, o kadar yalancısın.
İşi bitti senle yanaşmıyor şimdi. Dün geceyi inkar ediyor. Cariye muamelesi yapıyor sana. Ayıptır günahtır.
Kimseyle de düşüp kalktığımız yok beBen @eskici nin diğer düşüp kalktığı kadınlara benzemem, ciğerini sökerim adamın.
Seni ben bitireceğim, beter olasıca. .ssBana neden inanmıyorsunneden neden neden
------
Kimseyle de düşüp kalktığımız yok bekorona bitirdi bizi
Beter olduk zatenSeni ben bitireceğim, beter olasıca. .ss
Bunlar daha iyi günlerin.Beter olduk zaten
Daha ne kadar kötü olacakBunlar daha iyi günlerin.
Saklasaydım çeyrekte elenirdim ikili elemede.Bırak sayfa sayısını da sen neredeydin dün?
------
Sen Sevda Mısın'ı finale saklayacaktın.
------
Yine dün gece sonuçlardan kaçan bir yarışmacı daha.@phoebebuffay
------
Sen girmeyi çok istiyorsun napalim.
Orasını göstereceğim sana bizzat.Daha ne kadar kötü olacak
Sen hiçbir şey gösteremezsinOrasını göstereceğim sana bizzat.
Dün akşam göstereceğimi gösterdim sana.Sen hiçbir şey gösteremezsin
Ne biçim konuşuyorsun millet yanlış anlayacakDün akşam göstereceğimi gösterdim sana.
Neden korkuyorsun, inkar mı edeceksin aramızda geçenleri?Ne biçim konuşuyorsun millet yanlış anlayacak
İnkar ediyorumNeden korkuyorsun, inkar mı edeceksin aramızda geçenleri?
Senden de bu beklenirdi, şaşırmadım...İnkar ediyorum
Ben olanı söylüyorum şaşılacak bir durum yok zatenSenden de bu beklenirdi, şaşırmadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?