Terbiyesizler![]()
Güllü @serhatt'ımızı dün gece kullanıp attı, intikamımız soğuk yenecektir.Beni diğerlerine yaptığı gibi kullanıp atamaz, canıyla öder bunun bedelini.
------
Aksine cuk oturuyor sana.![]()
Terbiyesizler![]()
Güllü @serhatt'ımızı dün gece kullanıp attı, intikamımız soğuk yenecektir.Beni diğerlerine yaptığı gibi kullanıp atamaz, canıyla öder bunun bedelini.
------
Ayol parası olsun isterse 22.el olsun bakarsın senAy ikinci el adam istemem.
------
Ekli dosyayı görüntüle 105426
------
Yalancı rezil.ss
------
Duydun mu? @eskiciHAK ETMİYORSUN!!!
10 tane değil 9 tane.@kerem
Beni diğerlerine yaptığı gibi kullanıp atamaz, canıyla öder bunun bedelini.
------
Kimseyi kullanıp attığım yokGüllü @serhatt'ımızı dün gece kullanıp attı, intikamımız soğuk yenecektir.![]()
Atamaz, kullanamaz beni kimse.Güllü @serhatt'ımızı dün gece kullanıp attı, intikamımız soğuk yenecektir.![]()
Kullanıp atamazsın zaten, yüreğin yetmez...Kimseyi kullanıp attığım yok![]()
Beni kendinle karıştırma gudubet.Ayol parası olsun isterse 22.el olsun bakarsın sen![]()
Cebine kamera koysam bile inanmam, o kadar yalancısın.Kimseyi kullanıp attığım yok![]()
İşi bitti senle yanaşmıyor şimdi. Dün geceyi inkar ediyor. Cariye muamelesi yapıyor sana. Ayıptır günahtır.Atamaz, kullanamaz beni kimse.İzin vermem.
------
Kullanıp atamazsın zaten, yüreğin yetmez...
------
Beni kendinle karıştırma gudubet.![]()
Ben @eskici nin diğer düşüp kalktığı kadınlara benzemem, ciğerini sökerim adamın.Cebine kamera koysam bile inanmam, o kadar yalancısın.
İşi bitti senle yanaşmıyor şimdi. Dün geceyi inkar ediyor. Cariye muamelesi yapıyor sana. Ayıptır günahtır.![]()
Bana neden inanmıyorsunCebine kamera koysam bile inanmam, o kadar yalancısın.
İşi bitti senle yanaşmıyor şimdi. Dün geceyi inkar ediyor. Cariye muamelesi yapıyor sana. Ayıptır günahtır.![]()
Kimseyle de düşüp kalktığımız yok beBen @eskici nin diğer düşüp kalktığı kadınlara benzemem, ciğerini sökerim adamın.![]()
Seni ben bitireceğim, beter olasıca. .ssBana neden inanmıyorsunneden neden neden
------
Kimseyle de düşüp kalktığımız yok bekorona bitirdi bizi
![]()
Beter olduk zatenSeni ben bitireceğim, beter olasıca. .ss
Bunlar daha iyi günlerin.Beter olduk zaten![]()
Daha ne kadar kötü olacakBunlar daha iyi günlerin.![]()
Saklasaydım çeyrekte elenirdim ikili elemede.Bırak sayfa sayısını da sen neredeydin dün?
------
Sen Sevda Mısın'ı finale saklayacaktın.
------
Yine dün gece sonuçlardan kaçan bir yarışmacı daha.@phoebebuffay
------
Sen girmeyi çok istiyorsun napalim.![]()
Orasını göstereceğim sana bizzat.Daha ne kadar kötü olacak![]()
Sen hiçbir şey gösteremezsinOrasını göstereceğim sana bizzat.![]()
Dün akşam göstereceğimi gösterdim sana.Sen hiçbir şey gösteremezsin![]()
Ne biçim konuşuyorsun millet yanlış anlayacakDün akşam göstereceğimi gösterdim sana.![]()
Neden korkuyorsun, inkar mı edeceksin aramızda geçenleri?Ne biçim konuşuyorsun millet yanlış anlayacak![]()
İnkar ediyorumNeden korkuyorsun, inkar mı edeceksin aramızda geçenleri?![]()
Senden de bu beklenirdi, şaşırmadım...İnkar ediyorum![]()
Ben olanı söylüyorum şaşılacak bir durum yok zatenSenden de bu beklenirdi, şaşırmadım...