Ben olanı söylüyorum şaşılacak bir durum yok zaten
Ben olanı söylüyorum şaşılacak bir durum yok zaten
Fena değil dedim, beğensem beğendim derdim Senin standartlarına göre iyi sayılabilir ancakBeğenmiş
Benim standartlarım derken laf mı attın sen banaFena değil dedim, beğensem beğendim derdim Senin standartlarına göre iyi sayılabilir ancak
Birazcık öyle olduBenim standartlarım derken laf mı attın sen bana
Buraya gelmeyeli sizin diliniz çok uzamış kurt kocayınca köpeklerin maskarası misaliBirazcık öyle oldu
Seni bu aralar çok aktif gördüm zaten. Hemen çalışmalara başlamışsın MS içinBuraya gelmeyeli sizin diliniz çok uzamış kurt kocayınca köpeklerin maskarası misali
Zaten MS için geldim sizin Gül yüzünüzü özlemedim yaSeni bu aralar çok aktif gördüm zaten. Hemen çalışmalara başlamışsın MS için
Aaa Twitter’da MS yok mu yoksaZaten MS için geldim sizin Gül yüzünüzü özlemedim ya
Biliyordum takip ettiğiniAaa Twitter’da MS yok mu yoksa
Yerli dizi yorumlarıyla ilgilenmiyorumBiliyordum takip ettiğini
Özünü kaybettiğini unutmuştumYerli dizi yorumlarıyla ilgilenmiyorum
@ozmoturk seni forumdan gittin sanmıştım demek hala burdasin bir daha oy kullanma
Daha yeni kendime gelebilip foruma girebildim, elbette ilk hafta yollama ihtimalim düşüktü...Sen bana fısılda sonuçları..Jüri üyesi
------
Bİzim Oflu geziyor..Oy yolladıysa helal valla
Adamım benim bu hafta güzel puanlarını bekliyorum 😁😁😁Daha yeni kendime gelebilip foruma girebildim, elbette ilk hafta yollama ihtimalim düşüktü...
Fırsat olursa oy kullanacağım ama güzel puan olup olmayacağını tüm şarkıları dinlemeden belirleyemem...Adamım benim bu hafta güzel puanlarını bekliyorum 😁😁😁
Benim adım yeterFırsat olursa oy kullanacağım ama güzel puan olup olmayacağını tüm şarkıları dinlemeden belirleyemem...
Konu sanat olunca kimsenin adı yetmez benim nezlimde...Benim adım yeter
Ulem az relasit değilde hayalist ol...evet abi dee..pohpohla.. zaten sıcaktan evrim geçiriyorumKonu sanat olunca kimsenin adı yetmez benim nezlimde...
Haklısın gaz vermem gerekebilirdi ama maalesef o işleri SANAT olunca hiç beceremiyorum...Ulem az relasit değilde hayalist ol...evet abi dee..pohpohla.. zaten sıcaktan evrim geçiriyorum
Daha yeni kendime gelebilip foruma girebildim, elbette ilk hafta yollama ihtimalim düşüktü...
Adamım benim bu hafta güzel puanlarını bekliyorum 😁😁😁
Fırsat olursa oy kullanacağım ama güzel puan olup olmayacağını tüm şarkıları dinlemeden belirleyemem...
Benim adım yeter
Konu sanat olunca kimsenin adı yetmez benim nezlimde...
Ulem az relasit değilde hayalist ol...evet abi dee..pohpohla.. zaten sıcaktan evrim geçiriyorum
Abi, bırak şununla uğramayı değmez... Kendine hayrı yok ki sana olsun...Haklısın gaz vermem gerekebilirdi ama maalesef o işleri SANAT olunca hiç beceremiyorum...