eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon Çeyrek Final [2'li Eleme]

Diğer şarkıların recapları daha güzelse neden onların hakkını yiyeyim

Bütün şarkılar güzel olunca bu tarz detaylar daha da önemli hale geliyor işte

Ben sana hak yeme demiyorum şarkıyı zaten seviyorsun recaba göre niye değerlendiriyorsun diyorum

------

Abla sen zaten kırmayın recapte geçmiyor diye demiyor musun

Yok ben diyorum sevdiğin şarkıya recaba göre oy vermeye gerek yok diyorum bence yani

Şarkılarının tamamını bilmiyormuş gibi oymu veriyosun gerçekten ilginç ve değişik adamsın Yusuf olacak işmi bu ya

Reactions: eskici
Dediğin mantıklı geldi

Kaos falan yok zaten abim senin de canın sağolsun
ben sadece 2 aydır sorduğum bu şarkıya neden düşük verdiğimi açıklamak istedim
dikkat ettiysen ben bu şarkıyı sana “yalan” ismiyle bile sormadım, hep “bir avuç toprak için yor kendini” ismiyle sordum, yani bu kısım benim için o kadar önemli
çeyrek finale geldiğimiz için bütün şarkılar güzel olunca bu tarz şeyler puanlarımı daha fazla etkiliyor maalesef, yoksa önceki haftalarda olsa bu haliyle bile yüksek puan verirdim o ayrı konu

Yaptığın yanlış 2 aydır sorduğun şarkıda sırf o kısım yok diye oy kırmak bana saçma geldi Yusuf

Son düzenleme:
☺️☺️☺️

Ben sana hak yeme demiyorum şarkıyı zaten seviyorsun recaba göre niye değerlendiriyorsun diyorum

------

Yok ben diyorum sevdiğin şarkıya recaba göre oy vermeye gerek yok diyorum bence yani
Şarkılarının tamamını bilmiyormuş gibi oymu veriyosun gerçekten ilginç ve değişik adamsın Yusuf olacak işmi bu ya
Bu şekilde oy kullanmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum
herkesin düşüncesi farklı olabilir tabi

Reactions: Angelica
Halledersin sen. Gönder hemen.
İrlandanın inancı periler eğer bir gelin ayağını kaldırırsa dans ederken havaya yerde sürükleyecek ayağını slow dansta kızı kötü periler alıyor 29 şubatta bir kızın evlenme teklifini rededersen şanşızlık peşini bırakmıyor sonunda ölüyorsun evet demen gerekiyor 29 şubat bitmeden @Yakamoz-Asi

Reactions: Yakamoz-Asi