eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon Çeyrek Final [2'li Eleme]

Ee yarışmacıların yarısı da kabul ediyor? Ortada eşitlik varken niye işine geleni kabul ediyorsun? Ben, @The_Erinch ve @Tolstoyevski kabul ederken bunu görmezden gelmen aşırı gülünç.
Oylamaya sunulacak bir konu da yok ki kendisinin daha düne kadar yarışmacı olduğu bir format bu
6 senelik formatı kafasına göre değiştiremez ki isterse 6 yarışmacının 4'ü yok desin

@Çiğdem ne ara şikayet etmiş?
Çiğdem beni kendisi 12.hafta kabul etti şikayet ettiyse nasıl şikayet ediyor

@Çiğdem belki de günahını alıyorum Kerem 3 kişi itiraz etti diyor ondan seni de şikayet etti olarak görüyoruz gelince açıklama yaparsın

Eğer şikayet ettiysen zamanında niye kabul ettin mantıklı açıklmasını bekliyorum.

Yeni gelen jürilerin hepsi sadece tek bir müzik türüne ilgi duyuyorsa ve bu türün temsilcisi güncel olarak yarışmada bulunuyorsa, evet dahil edilmemeleri gerekir (edilmeleri bile gerekebilir, emin değilim). Diğer yeni gelenlerin zevkini bilemem ama benim müzik keyfim geniştir, a'yı da dinlerim z'yi de. Kısacası bu durumda yeni gelenlerin oy kullanmamasının akla ve mantığa sığan bir tarafı olmadığı ortaya çıkıyor. Aldığın karar geçerliliğini devam ettirecekse ben de kullanmayacağım çünkü ben de yeni jüriyim.

Hiç kavga etmeyi bilmiyorsunuz eğlenceli değil sizi izlemek en yakın zamanda ders vereceğim hepinize.

Reactions: Cervantes