Ben artık yarışmacı değilim, artı olaylara karışmıyorum.Kerem yardakçısı kesin bu şikayet etmiştir
Ben artık yarışmacı değilim, artı olaylara karışmıyorum.Kerem yardakçısı kesin bu şikayet etmiştir
Kerem yardakçısı kesin bu şikayet etmiştir
Senin izlediğin entrika dizilerinden daha iyi burasıBen artık yarışmacı değilim, artı olaylara karışmıyorum.
İşte seviyorsun beniNapayım seninle uğraşmak hoşuma gidiyor
Ee niye daldın bacım o zamanBen artık yarışmacı değilim, artı olaylara karışmıyorum.
Benle daha çok uğraşıyor @denizz19Napayım seninle uğraşmak hoşuma gidiyor
Oylamaya sunulacak bir konu da yok ki kendisinin daha düne kadar yarışmacı olduğu bir format bu 6 senelik formatı kafasına göre değiştiremez ki isterse 6 yarışmacının 4'ü yok desinEe yarışmacıların yarısı da kabul ediyor? Ortada eşitlik varken niye işine geleni kabul ediyorsun? Ben, @The_Erinch ve @Tolstoyevski kabul ederken bunu görmezden gelmen aşırı gülünç.
Olayın içine dalmadım ki sadece sen hani forumu bırakacaktın dedim. Zamanında iyi mağduriyet ve acıtasyon kastın.İşte seviyorsun beni
Ee niye daldın bacım o zaman
Maskeli neler duyuyorum. .ssBenle daha çok uğraşıyor @denizz19
Doğru bırakacaktım ama çakal mevsimi geldi boş bırakmaya gelmez dedim.Olayın içine dalmadım ki sadece sen hani forumu bırakacaktın dedim. Zamanında iyi mağduriyet ve acıtasyon kastın.
Çiğdem foruma en son Cumartesi 18.05'te girmiş ama ne hikmetse bugün şikayet etmiş.@Çiğdem ne ara şikayet etmiş?
Çiğdem beni kendisi 12.hafta kabul etti şikayet ettiyse nasıl şikayet ediyor@Çiğdem ne ara şikayet etmiş?
Yokluğunda birisi lazımdı..Maskeli neler duyuyorum. .ss
------
Doğru bırakacaktım ama çakal mevsimi geldi boş bırakmaya gelmez dedim.
Yeni gelen jürilerin hepsi sadece tek bir müzik türüne ilgi duyuyorsa ve bu türün temsilcisi güncel olarak yarışmada bulunuyorsa, evet dahil edilmemeleri gerekir (edilmeleri bile gerekebilir, emin değilim). Diğer yeni gelenlerin zevkini bilemem ama benim müzik keyfim geniştir, a'yı da dinlerim z'yi de. Kısacası bu durumda yeni gelenlerin oy kullanmamasının akla ve mantığa sığan bir tarafı olmadığı ortaya çıkıyor. Aldığın karar geçerliliğini devam ettirecekse ben de kullanmayacağım çünkü ben de yeni jüriyim.Konu 2015'lere kadar gitmiş bu gece son kez açıklamamı yapayım. Tamamen yarışmacılarıma göre davrandığımızı ve bu durum onları etkilediği için onların görüşlerini dikkate almalıyız. Baştan beri 6 yarışmacıdan 1 değil, 2 değil tam 3 yarışmacı buna itiraz ettiyse bunu gözardı etmemiz mümkün değil. Dediğim gibi bununla ilgili en baştan özel mesaj yoluyla şikayet geldi ve bu durum onların yarışmadaki kaderlerlerini etkileyebileceği için bu durumu dikkate almalıyız. Burada yarışmanın başından beri jüri üyesi olan ve internet sıkıntılarından dolayı ancak geçen hafta oy kullanan Yiğitt'in oylarına dahi itiraz gelse yine aynı durumu dikkate alırdık. Hala da dikkate alıyoruz, eğer bir itiraz söz konusuysa değerlendirmeye alacağımızı söylemek isterim. Bahsedilen iki jürinin oyu finalde halk oylaması adı altında dikkate alınacağını söylememe zaten gerek yok. Ama burada yarışmacıların yarısının herhangi bir şikayet ve itiraz söz konusuysa ve bu da yarışmanın seyrini değiştirebiliyorsa burada bana daha fazla açıklama yapmak düşmez. İyi geceler.
Yeni gelen jürilerin hepsi sadece tek bir müzik türüne ilgi duyuyorsa ve bu türün temsilcisi güncel olarak yarışmada bulunuyorsa, evet dahil edilmemeleri gerekir (edilmeleri bile gerekebilir, emin değilim). Diğer yeni gelenlerin zevkini bilemem ama benim müzik keyfim geniştir, a'yı da dinlerim z'yi de. Kısacası bu durumda yeni gelenlerin oy kullanmamasının akla ve mantığa sığan bir tarafı olmadığı ortaya çıkıyor. Aldığın karar geçerliliğini devam ettirecekse ben de kullanmayacağım çünkü ben de yeni jüriyim.
Ya kavgayı bırak Karşı taraf papağan gibi aynı şeyleri yazıyor işine gelmeyince ne yapacağızHiç kavga etmeyi bilmiyorsunuz eğlenceli değil sizi izlemek en yakın zamanda ders vereceğim hepinize.
Onun gönlünde yatan bir birinci var yarası ondan konuşturmayın beni şimdiYa kavgayı bırak Karşı taraf papağan gibi aynı şeyleri yazıyor işine gelmeyince ne yapacağız
Olur belki korkmasın bu kadarOnun gönlünde yatan bir birinci var yarası ondan konuşturmayın beni şimdi
Yarın oylarımı kullanayımOlur belki korkmasın bu kadar