eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon Çeyrek Final [2'li Eleme]

Ee yarışmacıların yarısı da kabul ediyor? Ortada eşitlik varken niye işine geleni kabul ediyorsun? Ben, @The_Erinch ve @Tolstoyevski kabul ederken bunu görmezden gelmen aşırı gülünç.
Oylamaya sunulacak bir konu da yok ki kendisinin daha düne kadar yarışmacı olduğu bir format bu :A 6 senelik formatı kafasına göre değiştiremez ki isterse 6 yarışmacının 4'ü yok desin :A

@Çiğdem ne ara şikayet etmiş?
Çiğdem beni kendisi 12.hafta kabul etti şikayet ettiyse nasıl şikayet ediyor :A
@Çiğdem belki de günahını alıyorum Kerem 3 kişi itiraz etti diyor ondan seni de şikayet etti olarak görüyoruz gelince açıklama yaparsın :A
Eğer şikayet ettiysen zamanında niye kabul ettin mantıklı açıklmasını bekliyorum.

Konu 2015'lere kadar gitmiş bu gece son kez açıklamamı yapayım. Tamamen yarışmacılarıma göre davrandığımızı ve bu durum onları etkilediği için onların görüşlerini dikkate almalıyız. Baştan beri 6 yarışmacıdan 1 değil, 2 değil tam 3 yarışmacı buna itiraz ettiyse bunu gözardı etmemiz mümkün değil. Dediğim gibi bununla ilgili en baştan özel mesaj yoluyla şikayet geldi ve bu durum onların yarışmadaki kaderlerlerini etkileyebileceği için bu durumu dikkate almalıyız. Burada yarışmanın başından beri jüri üyesi olan ve internet sıkıntılarından dolayı ancak geçen hafta oy kullanan Yiğitt'in oylarına dahi itiraz gelse yine aynı durumu dikkate alırdık. Hala da dikkate alıyoruz, eğer bir itiraz söz konusuysa değerlendirmeye alacağımızı söylemek isterim. Bahsedilen iki jürinin oyu finalde halk oylaması adı altında dikkate alınacağını söylememe zaten gerek yok. Ama burada yarışmacıların yarısının herhangi bir şikayet ve itiraz söz konusuysa ve bu da yarışmanın seyrini değiştirebiliyorsa burada bana daha fazla açıklama yapmak düşmez. İyi geceler.
Yeni gelen jürilerin hepsi sadece tek bir müzik türüne ilgi duyuyorsa ve bu türün temsilcisi güncel olarak yarışmada bulunuyorsa, evet dahil edilmemeleri gerekir (edilmeleri bile gerekebilir, emin değilim). Diğer yeni gelenlerin zevkini bilemem ama benim müzik keyfim geniştir, a'yı da dinlerim z'yi de. Kısacası bu durumda yeni gelenlerin oy kullanmamasının akla ve mantığa sığan bir tarafı olmadığı ortaya çıkıyor. Aldığın karar geçerliliğini devam ettirecekse ben de kullanmayacağım çünkü ben de yeni jüriyim.

Kenan Thompson Reaction GIF by Saturday Night Live

Yeni gelen jürilerin hepsi sadece tek bir müzik türüne ilgi duyuyorsa ve bu türün temsilcisi güncel olarak yarışmada bulunuyorsa, evet dahil edilmemeleri gerekir (edilmeleri bile gerekebilir, emin değilim). Diğer yeni gelenlerin zevkini bilemem ama benim müzik keyfim geniştir, a'yı da dinlerim z'yi de. Kısacası bu durumda yeni gelenlerin oy kullanmamasının akla ve mantığa sığan bir tarafı olmadığı ortaya çıkıyor. Aldığın karar geçerliliğini devam ettirecekse ben de kullanmayacağım çünkü ben de yeni jüriyim.

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking