eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon Çeyrek Final [2'li Eleme]

Konuya girdim bildirimleri görünce en başından baktım da yine saçmalıklar arşa çıkmış.

Son haftalara gelmişiz ve ne kadar oy gelirse o kadar iyi mantığıyla hareket edilmesinin nesi yanlış? Konu etiklik ve haksızlığa falan gelmiş de bundan önce de etik olmayan ve haksızlık olan şeyler çabuk unutulmuş halbuki yakın zamanda bahsetmiştim bunlardan.
Yukarıda zaten birçok arkadaş geçmişten örnekler vermişler. Kuralların kafanıza ya da kişiye göre nasıl esnetildiği ortada.

Finalde neredeyse tüm forum oy kullanıyordu. O etik oluyor da bu durum niye olmasın? Her gün yeni bir saçmalıkla karşılaşıyoruz ya. Bir de 3 yarışmacı şikayet etmiş. Neyin şikayeti bu mesela? Oy verecek kişilerin size yüksek puan vermeyeceği ne belli? Kimin hangi şarkıyı sevip hangisini sevmediğini bile bilmiyorsunuz. Biz rahatsızlığımızı dile getirince mahalle ağızlı oluyoruz başkaları belirtince hemen ilgileniliyor.
Yine konu benim günlerdir bahsettiğim tarafsızlığın hiçe sayılmasına geliyor.

Çok uzattım ama madem yarışmacıların fikri önemli, ben her ismin oy vermesini gayet anlayışla karşılıyorum. Bir hafta önce üye olan biri bile oy kullanmak isterse gelip kullanmalı. Kapınız herkese açıktı ne de olsa.

Bundan önce de denilmemesi gerekirdi.
İlla böyle şeylerin mi ortaya dökülmesi gerekiyordu.
Görmüşsündür zaten yapma etme bak rezil olan sen olacaksın diye. Bu defterleri ortaya çıkarmayım diye açık açık sen yokken ben vardım dedim ama dinlemedi ne yapayım günah benden gitti

------

Kaos var dediler geldim

Eski bir yarışmacı olarak @xdragxx oy kullanabilir kararı ben veririm. Diğerlerine halt yemek düşer.
Sunucuyu destekleyenler hangi yarışmacılarsa şikayeti de onlar yapmıştır.
Adaaaaaaaaaaaaam

Neyse bir yandan iyi oldu. Günlerdir sadece bir avuç insan dile getiriyorduk haksızlıkları, şimdi herkes görmüş oldu.

Seneye bizler sunalım yarışmayı bu adamlar beceremiyor.

Kaos var dediler geldim

Eski bir yarışmacı olarak @xdragxx oy kullanabilir kararı ben veririm. Diğerlerine halt yemek düşer.
Yine kendi kendine gelin güvey olmuşsun.
Saçları kestikten sonra otoriten azaldı ve ciddiye alınmamaya başladın maalesef.

Kaos var dediler geldim

Yorumladığın dizilerden daha iyi dizi olur burası yapımcılara ilet ilham kaynağı olur