İyi de sen erkeksin diye biliyorum benaynen sadece kadınlardan hoşlanıyorum
İyi de sen erkeksin diye biliyorum benaynen sadece kadınlardan hoşlanıyorum
İyi de sen erkeksin diye biliyorum ben
Futbol konusunda bu kadar kaos çıkmıyor
Bunu da sonradan katıldığım 2018 yarışında demiş oy almak için herkes görsün herkes O zaman da 12.hafta ilk oyumu vermiştim bakın arkadaşlar
Puhahahaha etikten bahsederken karşımıza çıkana bak.Bunu da sonradan katıldığım 2018 yarışında demiş oy almak için herkes görsün herkes O zaman da 12.hafta ilk oyumu vermiştim bakın arkadaşlar
Bundan sonra da almıyorum diyemez herhalde skljgklslPuhahahaha etikten bahsederken karşımıza çıkana bak.
Bundan önce de denilmemesi gerekirdi. İlla böyle şeylerin mi ortaya dökülmesi gerekiyordu.Bundan sonra da almıyorum diyemez herhalde skljgklsl
Görmüşsündür zaten yapma etme bak rezil olan sen olacaksın diye. Bu defterleri ortaya çıkarmayım diye açık açık sen yokken ben vardım dedim ama dinlemedi ne yapayım günah benden gittiBundan önce de denilmemesi gerekirdi. İlla böyle şeylerin mi ortaya dökülmesi gerekiyordu.
AdaaaaaaaaaaaaamKaos var dediler geldim
Eski bir yarışmacı olarak @xdragxx oy kullanabilir kararı ben veririm. Diğerlerine halt yemek düşer. Sunucuyu destekleyenler hangi yarışmacılarsa şikayeti de onlar yapmıştır.
Neyse bir yandan iyi oldu. Günlerdir sadece bir avuç insan dile getiriyorduk haksızlıkları, şimdi herkes görmüş oldu.Görmüşsündür zaten yapma etme bak rezil olan sen olacaksın diye. Bu defterleri ortaya çıkarmayım diye açık açık sen yokken ben vardım dedim ama dinlemedi ne yapayım günah benden gitti
------
Adaaaaaaaaaaaaam
Seneye bizler sunalım yarışmayı bu adamlar beceremiyor.Görmüşsündür zaten yapma etme bak rezil olan sen olacaksın diye. Bu defterleri ortaya çıkarmayım diye açık açık sen yokken ben vardım dedim ama dinlemedi ne yapayım günah benden gitti
------
Adaaaaaaaaaaaaam
Yine kendi kendine gelin güvey olmuşsun. Saçları kestikten sonra otoriten azaldı ve ciddiye alınmamaya başladın maalesef.Kaos var dediler geldim
Eski bir yarışmacı olarak @xdragxx oy kullanabilir kararı ben veririm. Diğerlerine halt yemek düşer. Sunucuyu destekleyenler hangi yarışmacılarsa şikayeti de onlar yapmıştır.
Ya çok zor değil bence sunmak böyle kaos çıkmamalı Bilerek mi yapıyor anlamadım ki...Neyse bir yandan iyi oldu. Günlerdir sadece bir avuç insan dile getiriyorduk haksızlıkları, şimdi herkes görmüş oldu.
Değerlendiririz Böyle devam edecekse alternatif bulmak şart zaten.Seneye bizler sunalım yarışmayı bu adamlar beceremiyor.
Yorumladığın dizilerden daha iyi dizi olur burası yapımcılara ilet ilham kaynağı olurKaos var dediler geldim
Ama yakışıyorum dimi foruma kankaYine kendi kendine gelin güvey olmuşsun. Saçları kestikten sonra otoriten azaldı ve ciddiye alınmamaya başladın maalesef.
Yoo.Ama yakışıyorum dimi foruma kanka
Ben kızdığım zaman insanlar bana laf ediyordu alın görün niye kızdığımı ben bu meşaleyi yaktım adamlarım @xdragxx @Tolstoyevski @Özgür ve @The_Erinch had bildiriyorlarYorumladığın dizilerden daha iyi dizi olur burası yapımcılara ilet ilham kaynağı olur
Şu forumda ilk defa kavga ettim son dönemimde beni bile çileden çıkardı adam...Ben kızdığım zaman insanlar bana laf ediyordu alın görün niye kızdığımı ben bu meşaleyi yaktım adamlarım @xdragxx @Tolstoyevski @Özgür ve @The_Erinch had bildiriyorlar