Maçın tekrarı izlenmez nefret ederim Sonucu biliyorsunMaçın tekrarı var, burayı geriden takip etmek zor olur.
Maçın tekrarı izlenmez nefret ederim Sonucu biliyorsunMaçın tekrarı var, burayı geriden takip etmek zor olur.
İkisinin ruhu genç dedik ama. Biz onların bu yönleriyle sevdik zaten. @The_Erinch @12.AdamYaşlı balıktan büyük çıkıcaktın nerdeyse ne genci bee @The_Erinch
Abi ben açtığım an gol olduAnammmmm gol yedikkk.. daha kafamı çeviriyordum 😱
Beni yoksayıp oylarımı kabul edeceksiniz sandım bı an cevap vermediğiniz için.Evet, hatta bu haftaki oylarının da geçersiz sayılmasını istedi. Israr etsek de ikna edemedik.
------
Beni en büyük şoka uğratan @12.Adam olmuştu.
Maç ile aram olmadığı için bilmiyorum.Maçın tekrarı izlenmez nefret ederim Sonucu biliyorsun
Özeti izlenir tabiki ama 90 dk maçı tekrar hayatta izlememMaç ile aram olmadığı için bilmiyorum.
Hergün nasıl maç oluyorMaçın tekrarı izlenmez nefret ederim Sonucu biliyorsun
Şokum şaştı bir kez daha... 😱 Ben 27 - 30 arası bekliyordum.
Her gün olmuyor kiHergün nasıl maç oluyor
Cevap yazacaktım aslında ama @xemrexxx mevzusu çıktı bu sefer, her şeye yetişemiyorum bazen.Beni yoksayıp oylarımı kabul edeceksiniz sandım bı an cevap vermediğiniz için.
Ben 2 aya 34.
Şokum şaştı bir kez daha... 😱 Ben 27 - 30 arası bekliyordum.
Kendimizi velet gibi hissedelim o zaman biz @Emre OzansoyBen 2 aya 34.
Burda hergün maç izliyorlar @The_Erinch şuan yine izliyormuş anlamadımHer gün olmuyor ki
Hissetmeye başladım bile...Kendimizi velet gibi hissedelim o zaman biz @Emre Ozansoy
Maalesef bu gece olamayacak Hadise, eğer uyumazsam bir de finale gelirim.Hadise ve maNga sahnede yok gibiler. @slhttnmtl @Ahmed