MusicSurvivor Panorama | 2.Bölüm

Teşekkür ederim :)

Sorun şu ki Eray olmasa 3'ten fazla soru bulamazdım. Gerçekten.. O yüzden bölüm gelmedi zaten :/
Ama haklısın. Her hafta 10'dan fazla soru sormayı düşünmüyorum. Ama bundan sonra 1 kişiyi de konuk etmeyi düşünmüyorum. En az 2 kişi. :D
İsmim anılmışken teşekkür ederim tekrar. :D

Güzel bir sohbet olmuş, @HachiKo iyi cevaplar vermiş. Eline sağlık @yigit_00. Ayrıca tekrar rica ederim. :)

@S.G.A.T. olarak etiketlemen gerekiyor, noktalardan sonra boşluk olmayacak yani. :)
başarılı sorular sorulmuş yine. cevaplarda bir o kadar iyi. elenmeseymiş şarkıları baya iddialıymış, rakibim olarak elenmesi iyi oldu diyorum. :D
Şarkılar çok iyi.Elenmeseydin keşke :)
@HachiKo ayrıca desteklerin için çok ama çok teşekkürler :)

@yigit_00 çok güzel bir program olmuş.Zevkle okudum.
@aserat54 de yardım etmiş.Ona da teşekkür edeyim :)
@yigit_00 çok soru bulamadım diye hiç üzülme bu şekilde çok iyi olmuş uzun yazılar okumayı pek sevmiyor buradakı üyeler bu soru sayıları gayet iyi olmuş herkes okur bence zaten önemli olan soru kalabalığından
daha çok önemli soru cevaplar çok beğendim ben elinize sağlık
@yigit_00 ve @aserat54 😉😉😉
teşekkürler arkadaşlar. :)
@Cengo sende sağol

keyifli bir sohbet olmus, zevkle okudum bende 🙂
sağol :)

eğer önceden attıysa cevaplrı adam kahin :F murat dalkışıç ve selna gomez elendşi:F

Aa ne ara okudum 😱
@yigit_00 çok kısaydı :)
Ama güzel olmus begendim :)
Ya evet kısaydı :/ İlk bölümde de soru sayısı eşitti. Zaten bu bölümden sonra bir daha tek konuklu yapmayacağım programı. :/
çok güzel sohbet olmuş zevkle okudum🙂
Teşekkürler :)
Harflerden sonra boşluk falan yok 4 harften sonra da direkt nokta koy etiketle işte:D
Şöyle mi? @S.G.A.T. :D
eğer önceden attıysa cevaplrı adam kahin :F murat dalkışıç ve selna gomez elendşi:F
Ahah :FValla sonuçlar açıklanmadan 1 saat önce yapıldı çekimler. :F