MusicSurvivor Panorama | 2.Bölüm

yigit_00

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,897
Puanı
205
CEN Yapım ve MC Yapım'ın ortak projesi, sunuculuğunu @yigit_00'ın yaptığı MusicSurvivor Panorama'nın 2. bölümünde beraberiz. Konuğum @HachiKo. Biz çekerken eğlendik, siz okurken eğlenirsiniz umarım. İyi eğlenceler. :)
(BU ARADA PROGRAMA AFİŞ YAPACAK BİRİ ARANIYOR :( )
(UNUTMADAN SÖYLEYEYİM. YARDIMLARI İÇİN @aserat54'e ÇOK TEŞEKKÜRLER :) )

Merhaba. Öncelikle MusicSurvivor Panorama'ya hoşgeldin. :)

@HachiKo - Hoşbulduk.

MusicSurvivor'a bu sezon ilk kez katıldın. Seçtiğin şarkıcı Ebru Gündeş'ti. Peki neden Ebru Gündeş? Yani, stratejik mi, yoksa sadece sevdiğin için mi?

@HachiKo - Tamamen sevdiğim içindi, biliyorsunuz O Ses Türkiyeyi çok seviyorum o yüzden oradaki jürilerden biriyle katılmak istedim ve Ebruyu seçtim.

Ebru Gündeş, yarışma için gerçekten güçlü bir sesti. Fakat ilk haftada elendin ve büyük hayal kırıklığı oldu. Peki, sence ilk hafta elenmenin temel sebebi neydi?

@HachiKo - Ben şarkının sebep olduğunu düşünüyorum ama ben o şarkıyı çok beğeniyordum ve elenme olasılığımın yüksek olduğunu bile bile ne olursa olsun onunla yarışacağım dedim ilk hafta ama şarkı elenmeyi hak etmedi bence sözleri olsun her şeyiyle çok iyiydi tek sorun tanınmaması oldu ama pişman değilim.

Yine olsa yine aynı şarkıyla yarışırdın yani?

@HachiKo - Dediğim gibi çok beğeniyorum o şarkıyı, neden olmasın :)

Yarışmaya girerken hedefin neydi? Yani, finale kadar gidebileceğini düşünüyor muydun?

@HachiKo - İlk haftayı geçersem final olmasa bile yarı finale gidebilirdim şarkılarım hazırdı ama sağlık olsun.

"Şarkılarım hazırdı." dedin. Tam da benim soracağım sorudan önce. Eğer kalsaydın hangi şarkıları kullanacaktın? Final için düşündüğün şarkı neydi?

@HachiKo - Demir attım, Her şey seni hatırlatıyor, Hoşgör sen, Annem için, Yalan, Seni seviyorum, Anlatamam, Söyleyin, Kaçak, Sen yoluna ben yoluma, Yaparım bilirsin ve en sonda Araftayım olabilirdi bir iki tane kaçırmış olabilirim.

Hmm. İyi şarkılar. Kalmanı isterdim :)
Bu sezon, güçlü ve zayıf bulduğun rakipler kimlerdi?

@HachiKo - Teşekkürler. :) Güçlü bulduklarım Yıldız Tilbe, Sezen Aksu, Sertap Erener ve Demet Akalın diyebilirim. Zayıf bulduklarım ise Selena Gomez ve Murat Dalkılıç olabilir.

MusicSurvivor'da 3. sezon olursa katılmak ister miydin? Bu ilk hafta elenme durumu şevkini kırdı mı?

@HachiKo - Daha düşünmedim o zamana kadar daha var biraz düşünmem gerek. Yani zaten çok giremiyordum foruma pek bakamıyordum neler oluyor o yüzden pek üzülmedim.

Biraz da yarışma içinden sorular sorayım. Puanlama sisteminin adaletli olduğunu düşünüyor musun?

@HachiKo - Bence adaletli Eurovision gibi. :)

Bu hafta @denizz19 ve @Cengo arasında bir tartışma geçti. Şarkı gönderme süresinin uzunluğuyla ilgili. Belki görmüşsündür. Deniz, şarkı göndermek için 2 günün çok fazla olduğunu biraz sert bir dille belirtince Cengiz'de karşılık verdi haliyle. Tartışma çok büyümeden şarkı gönderme süresinin 1 güne indirilmesiyle bitti. Sence de 2 gün çok fazla mıydı, yoksa yeterli miydi?

@HachiKo - Bence 2 gün fazla ama yinede Cengiz nasıl diyorsa öyle olmalıdır.Burada çoğu kişi bir şey söylüyor ve kendi söylediği fikrin daha adaletli,daha iyi olduğunu söylüyor böylece Cengiz ile tartışıyorlar bu birçok kez oldu olay.Madem yarışmayı o yaptı onun söylediklerine saygı göstermeliler.

Bize ayrılan sürenin sonuna geldik. Söylemek istediğin bir şey varsa hemen alalım :)

@HachiKo - Keyifli bir sohbet oldu, konuk ettiğin için teşekkürler. Ben tüm yarışmacılara daha sakin,sabırlı olmayı ve Cengiz'in kararlarına saygı göstermelerini öneriyorum, her zaman onların istediği olamaz. :)

Güzel bir öneri :) Programa konuk olduğun için çok teşekkür ederim İlerleyen bölümlerde seni yine burada görürüz belki :)

@HachiKo - Ben teşekkür ederim. :)

BİR SONRAKİ BÖLÜMÜN KONUKLARI @dizimedya VE @omer67 OLACAKTIR. SORMAK İSTEDİKLERİNİZİ BANA ÖZEL MESAJ YOLUYLA BİLDİRİRSENİZ SEVİNİRİM. :)

Son düzenleme:
başarılı sorular sorulmuş yine. cevaplarda bir o kadar iyi. elenmeseymiş şarkıları baya iddialıymış, rakibim olarak elenmesi iyi oldu diyorum. :D

Nickimle bağlı bir problem var sanırım :D
Ebru Gündeş`in gitmesine herkes şaşırdı.Çok fazla konuşuldu.Onun için bu kadar yorum yeter bence:)

başarılı sorular sorulmuş yine. cevaplarda bir o kadar iyi. elenmeseymiş şarkıları baya iddialıymış, rakibim olarak elenmesi iyi oldu diyorum. :D
Soru kıtlığı çeken bana yardım eden Eray'a bir kez daha teşekkürler :D
Sunucu olarak keşke elenmeseymiş, dedim ama içten içe elenmesine sevindim rakip olarak. :A
Nickimle bağlı bir problem var sanırım :D
Ebru Gündeş`in gitmesine herkes şaşırdı.Çok fazla konuşuldu.Onun için bu kadar yorum yeter bence:)
Senin nickini hayatım boyunca doğru yazamayacağım gerçeği :T:

Şarkılar çok iyi.Elenmeseydin keşke :)
@HachiKo ayrıca desteklerin için çok ama çok teşekkürler :)

@yigit_00 çok güzel bir program olmuş.Zevkle okudum.
@aserat54 de yardım etmiş.Ona da teşekkür edeyim :)

En Başından S.G.A.T.`ti zaten.Bi ara kafama esti değiştirdim sonra rica ettim Ozan yeniden S.G.A.T. yaptı.Bir daha değiştirmeyi düşünmüyorum.Nick değiştirmege.de.karşıyım :):)
O zaman seni hiçbir zaman etiketeyemeyeceğim. :(

@yigit_00 çok soru bulamadım diye hiç üzülme bu şekilde çok iyi olmuş uzun yazılar okumayı pek sevmiyor buradakı üyeler bu soru sayıları gayet iyi olmuş herkes okur bence zaten önemli olan soru kalabalığından
daha çok önemli soru cevaplar çok beğendim ben elinize sağlık
@yigit_00 ve @aserat54 😉😉😉

keyifli bir sohbet olmus, zevkle okudum bende 🙂
Teşekkür ederim :)
@yigit_00 çok soru bulamadım diye hiç üzülme bu şekilde çok iyi olmuş uzun yazılar okumayı pek sevmiyor buradakı üyeler bu soru sayıları gayet iyi olmuş herkes okur bence zaten önemli olan soru kalabalığından
daha çok önemli soru cevaplar çok beğendim ben elinize sağlık
@yigit_00 ve @aserat54 😉😉😉
Sorun şu ki Eray olmasa 3'ten fazla soru bulamazdım. Gerçekten.. O yüzden bölüm gelmedi zaten :/
Ama haklısın. Her hafta 10'dan fazla soru sormayı düşünmüyorum. Ama bundan sonra 1 kişiyi de konuk etmeyi düşünmüyorum. En az 2 kişi. :D