Oo iddialıyızKatılırım ben de Sıla ile kazanacağıma kesin gözüyle bakıyorum. Çünkü en güçlü şarkı diye bir şey yok hepsi güçlü.
TeşekkürlerBaşarılar.
İddialıyım tabi müzikten anlayan kimse yok neredeyse birkaç kişi dışında forumda ama olsun.Oo iddialıyızKatılacağın için teşekkürler
Teşekkürler
En Favori Güzel gibi olacak bu iş. Sen anladın.İddialıyım tabi müzikten anlayan kimse yok neredeyse birkaç kişi dışında forumda ama olsun.
En favori güzel yarışmasını Tuba kazandı ama Sıla kazanmadı ki sadece finale kadar geldi.En Favori Güzel gibi olacak bu iş. Sen anladın.
Öyle mi olmuştu ben senin maymun suratlın kazandı diye aklımda kalmış.En favori güzel yarışmasını Tuba kazandı ama Sıla kazanmadı ki sadece finale kadar geldi.
Sanırım tek oy farkla kaybettik o zaman. Maymun sensin.Öyle mi olmuştu ben senin maymun suratlın kazandı diye aklımda kalmış.Hatta bayağı olay olmuştu.
Onun kadar değilim.Sanırım tek oy farkla kaybettik o zaman. Maymun sensin.
Ayy onu kendime çeksem kırk yıl kendime gelemem ben.Onun kadar değilim.Sen yanlış atlara oynadın en favori güzelde @*Dream*'i kendi tarafına çeksen tamamdı. Tuba yerine Sıla farkla kazanırdı.
Zaten kırk takla da atsaydın senin tarafına geçmeyeceği bir gerçek.Ayy onu kendime çeksem kırk yıl kendime gelemem ben.
Yok Kara Para Aşk'ı izleyeceğime yemin etseydim o iş bendeydi.Zaten kırk takla da atsaydın senin tarafına geçmeyeceği bir gerçek.
Tuba'yı asla satmazdımYok Kara Para Aşk'ı izleyeceğime yemin etseydim o iş bendeydi.
İkisi de olabilir.Sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?