- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
aaa hadi oradan @sokak sanati benim avril lavignem bunların hepsini çok rahat geçer 40 yılın başı bir kadın ünlüyle iş birliği yapıyorum destek veriyorum boşuna değil yanı finali garanti görüyorum ve kazanmayıda![]()
Yedinci yarışmacımız @sokak sanati oluyor.Seçtiği şarkıcı ise Rihanna oluyor.
@sokak sanati @Çiğdem- 'in sonuncu olması gerektiğini söyledi![]()
Yok ben güzellik yarışması için söyledim onu@*Dream* ı kızdırma bence cnm tubanın kara para aşkta söylediği italyanca şarkıyla gelip katılır sende görürsün hahaha![]()
aaa hadi oradan @sokak sanati benim avril lavignem bunların hepsini çok rahat geçer 40 yılın başı bir kadın ünlüyle iş birliği yapıyorum destek veriyorum boşuna değil yanı finali garanti görüyorum ve kazanmayıda![]()
ben daha güzelimYok ben güzellik yarışması için söyledim onu![]()
Asla bir Taylor değilsinDünyanın en prestijli şarkıcısının karşısında hiçsiniz.Shakira ile olan düeti ve Eminem ile olan şarkıları ile yıkacağız ortalığı.
![]()
ikinizinde saçınızı başınızı yolucaz levignemle beraber görürsünüz sizDünyanın en prestijli şarkıcısının karşısında hiçsiniz.Shakira ile olan düeti ve Eminem ile olan şarkıları ile yıkacağız ortalığı.
![]()
Destekçilerim çok. Hem @xBUGRAx 'ide anacağız.ikinizinde saçınızı başınızı yolucaz levignemle beraber görürsünüz siz![]()
Eğer 16 kişi olursak 15 şarkı yollaman gerekecek.
ben anlamadımkiii kaç eleme oynayacaz öyle tam açıklasan şunu çünkü ben tam anlayamadım halaEğer 16 kişi olursak 15 şarkı yollaman gerekecek.