Oo iddialıyızKatılırım ben de Sıla ile kazanacağıma kesin gözüyle bakıyorum. Çünkü en güçlü şarkı diye bir şey yok hepsi güçlü.![]()
TeşekkürlerBaşarılar.![]()
İddialıyım tabi müzikten anlayan kimse yok neredeyse birkaç kişi dışında forumda ama olsun.Oo iddialıyızKatılacağın için teşekkürler
Teşekkürler![]()
En Favori Güzel gibi olacak bu iş. Sen anladın.İddialıyım tabi müzikten anlayan kimse yok neredeyse birkaç kişi dışında forumda ama olsun.![]()
En favori güzel yarışmasını Tuba kazandı ama Sıla kazanmadı ki sadece finale kadar geldi.En Favori Güzel gibi olacak bu iş. Sen anladın.![]()
![]()
Öyle mi olmuştu ben senin maymun suratlın kazandı diye aklımda kalmış.En favori güzel yarışmasını Tuba kazandı ama Sıla kazanmadı ki sadece finale kadar geldi.![]()
Sanırım tek oy farkla kaybettik o zaman. Maymun sensin.Öyle mi olmuştu ben senin maymun suratlın kazandı diye aklımda kalmış.Hatta bayağı olay olmuştu.
![]()
Onun kadar değilim.Sanırım tek oy farkla kaybettik o zaman. Maymun sensin.![]()
Ayy onu kendime çeksem kırk yıl kendime gelemem ben.Onun kadar değilim.Sen yanlış atlara oynadın en favori güzelde @*Dream*'i kendi tarafına çeksen tamamdı. Tuba yerine Sıla farkla kazanırdı.
![]()
Zaten kırk takla da atsaydın senin tarafına geçmeyeceği bir gerçek.Ayy onu kendime çeksem kırk yıl kendime gelemem ben.![]()
Yok Kara Para Aşk'ı izleyeceğime yemin etseydim o iş bendeydi.Zaten kırk takla da atsaydın senin tarafına geçmeyeceği bir gerçek.![]()
Tuba'yı asla satmazdımYok Kara Para Aşk'ı izleyeceğime yemin etseydim o iş bendeydi.![]()
İkisi de olabilir.Sorun yok