MusicSurvivor Dönüyor / 5.Sezon Başvuru Başladı

yüksek sadakat grubu

vadikızı sadece deniz seki ile hemen elenmemişti benim albümümde şimdi tüm şarkılarınıda kullanabilicek bence iyi seçim oldu asıl masacre ilk 3 haftada yolcu

Başlarda elerlerse beni o bana 1 puan verenleri tek tek not alıp @destere ile paylaşıcam. Sonra da o isimler hakkında gerekli işlemleri başlatacağız

@vadikızı sen Zerrin Özeri al. Guclu biri.
yabanci eksiginizmi varmis. @Çiğdem- Elena Paparizou nu seceyim ama Antique grubu agirlikli olacam. Kabul olurmu?
o grupta Elena ve bir Oglan var. yani gruptaki sarkilar ve kizin single sarkilari

Başlarda elerlerse beni o bana 1 puan verenleri tek tek not alıp @destere ile paylaşıcam. Sonra da o isimler hakkında gerekli işlemleri başlatacağız

ne yapacanız ikiniz bir olup öldürecekmisiniz

bilmiyorum ki cnm yaa 😳

Ben katılacaktım ama çok kalabalık olmuş katılmama gerek yok gibi. Herkese başarılar.

Güzel birini bulsam katılırım belki 1-2 gün daha zaman varmış. Aslında Candan Erçetin düşünmüştüm @OzaN kapmış.
Sia, JLO'e kaldık gibi.
türk şarkıcı istiyorsan düşünmeden izeli al seçen olmamasıda çok tuhaf kadının dünya kadar hit şarkısı var en önemliside kadının hit şarkıları hep ölümcül ilk 3 e sürekli oynar

her hafta Tam puan veya tam puan-1 garantisi veriyorum sana

Çok güzel 10 şarkısı var ama 15 çıkması zor. Sia seçsem 3 kişi her hafta tam verir yani bilmiyorum.

Yok her türk ismi dinlemem. Candan Erçetin bir idoldür o yüzden onu sevmek isterdim sadece.