şuan hiç şarkıları aklıma gelmiyor ama dinledikçe hatırlarım inşEvet Enes hep düşük veriyordu
Benim grup 5 tane kazmadan oluşuyor o yüzden @destere 'den yana umudum yok
Sen seviyon mu bu grubu
Yüksek Sosyete iyi seçim ama Gripindaha iyiydi sanki @MasacRE-
Bully' Alıntı:Yine bilip bilmeden sallıyor işte seni @MEnes ile karıştırdı muhtemelen Çiğdem cadısı, tabii ki de iyi puanlar vereceğim sana şüphen olmasın
önceki başvuruda zaramıyı seçmiştin kimi seçtiğini hatırlıyormusun belki onunla devam etmek istersintolgay ışıklı diyecektim ama seçilmiş
Yoluna taş koyarım senin haddini bil
yok bu yarışmada zarayı seçmedim Ezoyu seçmiştimönceki başvuruda zaramıyı seçmiştin kimi seçtiğini hatırlıyormusun belki onunla devam etmek istersin
İsabet olmuş seçildiği, koskoca Toygar Işıklı'yı Beşiktaşlı Tolgay yaptınız.ss @çiğdem-tolgay ışıklı diyecektim ama seçilmiş
senin bu sezonda şampiyonluk suya düştü ayoll @mrt-06 şampiyonYoluna taş koyarım senin haddini bil
Sürekli bana sataştın da noldu hep hüsran hep hüsran, ben olsam ittifak kurma yoluna giderdim, belki o şekilde geçebilirsin beni
wala Toygar Işıklı olarak yazacaktım aslında ama yanlış yazmamın sebebi ilk sayfada daha önce seçildiği için orda öyle yazıyordu oraya bakıp şaşırmışım yoksa Toygar Işıklıyı taaaa Dudaktan Kalbe dizisindne eserleriyle tanıyorum şimdi mahçup ettinİsabet olmuş seçildiği, koskoca Toygar Işıklı'yı Beşiktaşlı Tolgay yaptınız.ss @çiğdem-
Yoluna taş koyarım senin haddini bil
Sürekli bana sataştın da noldu hep hüsran hep hüsran, ben olsam ittifak kurma yoluna giderdim, belki o şekilde geçebilirsin beni
Takılıyorum yawala Toygar Işıklı olarak yazacaktım aslında ama yanlış yazmamın sebebi ilk sayfada daha önce seçildiği için orda öyle yazıyordu oraya bakıp şaşırmışım yoksa Toygar Işıklıyı taaaa Dudaktan Kalbe dizisindne eserleriyle tanıyorum şimdi mahçup ettin
yok şimdi hakikaten Toygar yazacaktım aslında zaten kesin seçilmemiştir diye büyük bir istekle onu seçecektim ama olmadı hem seçemedim hemde adını yanlış yazdımTakılıyorum yaAma bir daha Çiğdem'in ipiyle kuyuya inme sen, Pinhani'yi 1 sezon boyunca Pihanni diye yazan bir sunucu kendisi.ss
hahahaha yinemi ben yanlıs yazmısım baktımda şimdi @turkuazz a benim kurbanım olmus evet iyiki seçilmemiş pihanni kırizi yaşanırdı bu sezon tolgay ileTakılıyorum yaAma bir daha Çiğdem'in ipiyle kuyuya inme sen, Pinhani'yi 1 sezon boyunca Pihanni diye yazan bir sunucu kendisi.ss
ya sorma ya Toygar Işıklıdan oldum buda yetmezmiş gibi adını yanlış yazdımhahahaha yinemi ben yanlıs yazmısım baktımda şimdi @turkuazz a benim kurbanım olmus evet iyiki seçilmemiş pihanni kırizi yaşanırdı bu sezon tolgay ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?