MusicSurvivor Dönüyor / 5.Sezon Başvuru Başladı

Oguz Yilmazi sececektim. Sen ellere gelinmi oldun sarkisida final sarkisi olur 😛
Angarali oldugumuz icin tarzimiz farkimiz belli

toygar ışıklı diyecektim ama seçilmiş

Son düzenleme:
önceki başvuruda zaramıyı seçmiştin kimi seçtiğini hatırlıyormusun belki onunla devam etmek istersin
yok bu yarışmada zarayı seçmedim Ezoyu seçmiştim
yarışma başlamadığı içinde Benim Albümümde yarışmıştım Ezoyla oradaki sonuç çok iyi olmadığından başka seçmeyi düşünüyorum

İsabet olmuş seçildiği, koskoca Toygar Işıklı'yı Beşiktaşlı Tolgay yaptınız.ss @çiğdem-
wala Toygar Işıklı olarak yazacaktım aslında ama yanlış yazmamın sebebi ilk sayfada daha önce seçildiği için orda öyle yazıyordu oraya bakıp şaşırmışım yoksa Toygar Işıklıyı taaaa Dudaktan Kalbe dizisindne eserleriyle tanıyorum şimdi mahçup ettin

Yoluna taş koyarım senin haddini bil

Sürekli bana sataştın da noldu hep hüsran hep hüsran, ben olsam ittifak kurma yoluna giderdim, belki o şekilde geçebilirsin beni

Dur yavaş haddini bil bu sezon her türlü alırız seni.

Ayrıca taş koysan kaç yazar ne demiş İrem "Sevgi Olsun Taştan Olsun"

Takılıyorum ya
Ama bir daha Çiğdem'in ipiyle kuyuya inme sen, Pinhani'yi 1 sezon boyunca Pihanni diye yazan bir sunucu kendisi.ss

Takılıyorum ya
Ama bir daha Çiğdem'in ipiyle kuyuya inme sen, Pinhani'yi 1 sezon boyunca Pihanni diye yazan bir sunucu kendisi.ss
yok şimdi hakikaten Toygar yazacaktım aslında zaten kesin seçilmemiştir diye büyük bir istekle onu seçecektim ama olmadı hem seçemedim hemde adını yanlış yazdım

Takılıyorum ya
hahahaha yinemi ben yanlıs yazmısım baktımda şimdi @turkuazz a benim kurbanım olmus evet iyiki seçilmemiş pihanni kırizi yaşanırdı bu sezon tolgay ile