ilk baslarda elenirsin. burda ergen kizdan daha cok ergen erkekler var. vermezler oyJustin Bieber
benim aklima gelenlerden biriydi ama bu forum onada oy vermezİsmail YK al
ilk baslarda elenirsin. burda ergen kizdan daha cok ergen erkekler var. vermezler oyJustin Bieber
benim aklima gelenlerden biriydi ama bu forum onada oy vermezİsmail YK al
İsmail YK al
ilk baslarda elenirsin. burda ergen kizdan daha cok ergen erkekler var. vermezler oykorkmakta hakliymissin
benim aklima gelenlerden biriydi ama bu forum onada oy vermez
Benden çoğu şarkısında tam ve tama yakın alabilirsin çok severim aslında ben düşünüyordum ama forum halkına güvenmediğim için bıraktım ama denemeye değer çünkü çok fazla hit olmuş şarkısı mevcutilk baslarda elenirsin. burda ergen kizdan daha cok ergen erkekler var. vermezler oykorkmakta hakliymissin
benim aklima gelenlerden biriydi ama bu forum onada oy vermez
Ben Zerrin Özeri sectimBenden çoğu şarkısında tam ve tama yakın alabilirsin çok severim aslında ben düşünüyordum ama forum halkına güvenmediğim için bıraktım ama denemeye değer çünkü çok fazla hit olmuş şarkısı mevcut
Turk degilki kiymeti bilinsin
Ben ve Irkcilik? :OIrkçı mısın.s.d
Türk halkı illa türk mu sever.
Ben ve Irkcilik? :O
Turkiyede kiymet bilinmesi icin burda yasayan biri olmali 😉
Full 1 veririm.Baba'nın yarıştığı yerde bu 'kız' daha yüksek puanlar alamaz.Justin Bieber
Full 1 veririm.Baba'nın yarıştığı yerde bu 'kız' daha yüksek puanlar alamaz.
Banane la istediği şarkıyı yazsın istediği şarkıyı söylesinSorry, let me love you, What do you mean, Cold Water gibi efso şarkıları var. Çokta küçümseme.
Banane la istediği şarkıyı yazsın istediği şarkıyı söylesin
Asla dinlememSorry ve let me love you özellikle dinlemeni istediklerim.
Asla dinlememkerimcan durmaz dinlemekten farkı yok
@sokak sanati avatardan anlaşılacağı üzre Selena antiliğim yerini Arianatörlüğe bırakıyor gibi.Ariana'yı alsana
Biraz daha zamanı var o kızın. Şöyle 3-5 iyi şarkı daha çıksa alırım şuan iyi diyeceğim 5-6 şarkısı var.
Maroon 5 sever misin?
Adam Lavine hayranıyım ama onunda iyi diyeceğim forumun seveceği 6-7 şarkısı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?