MusicSurvivor Dönüyor / 5.Sezon Başvuru Başladı

Sen benim sanatçıma ne diosun Deniz Seki ye
Deniz bence iyi bir tercih çok iyi şarkıları olduğunu biliyorum hatta benim albümüm yarışmasında seçtiğim Ezoyla bir yarışma programında çok iyi düetleri bulunuyor
iyi bir tercih ama forum halkı nasıl yaklaşımda bulunur orasını bilmiyorum

Çok güzel 10 şarkısı var ama 15 çıkması zor. Sia seçsem 3 kişi her hafta tam verir yani bilmiyorum.

Yok her türk ismi dinlemem. Candan Erçetin bir idoldür o yüzden onu sevmek isterdim sadece.
HAHAH ozaman jennifer lopez yada sia seç ama @DarkLeqenD in herifini seçme benden uyarması

Neden aslında hep haraketli şarkıları var forum sevebilir sen niye sevmiyorsun.
Yabancı sevmiyorlar biliyorsun ama kadın şarkıcı oldumu bu forumun kadın şarkıcılara bir zaafı var yabancı seçiminde kadın şarkıcı olursa bir avantaj sağlıyor işte rihanna 1 jez 2.oldu 1 kez şampiyon oldu katy perry benim albümümde final gördü falan

artik beni desteklersin sende

Karşılıklı müttefik oluruz elbet.

Calvin zaten DJ pek şarkı söylemiyor o yüzden problem değil klipte oynayanlar kadınlar yine.

Calvin zaten DJ pek şarkı söylemiyor o yüzden problem değil klipte oynayanlar kadınlar yine.
katilmayacaksan destek olursun dedim. katilacaksan köstek olursun sen

ben yabancilara cok vermem. antique olsa tam puan

hahah evet @DarkLeqenD benim albümümde seçmişti adamın sesi duyulmuyor kadın şarkıcılar söylüyordu şarkıyı ama 2.haftadan yolcu etmişlerdi

tabi karışık şarkılarda şansı daha yüksek olur

benim albümümde yarışmıştım o yüzden seçtim hemde deniz sekiyi severim ben
ezo ile olan düetlerini bilmiyorum ben şarkının adı neydi😉

Ben ona ayar çekerim. Nicki Mina çok istiyorum aslında. Forumun tüm erkeklerinin dibi düşer. @destere başta olmak üzere.

Ben ona ayar çekerim. Nicki Mina çok istiyorum aslında. Forumun tüm erkeklerinin dibi düşer. @destere başta olmak üzere.
hahahha aa işte @destere yi tavlamak çok önemli onun puanları çok değerli olucak onu tavlayacak kişiler seç ama harrisle pek bunu başaramazsın açıkcası

Çok güzel 10 şarkısı var ama 15 çıkması zor. Sia seçsem 3 kişi her hafta tam verir yani bilmiyorum.

Yok her türk ismi dinlemem. Candan Erçetin bir idoldür o yüzden onu sevmek isterdim sadece.
Aynen de sen yalakalıkla falan 15 yaparsın onu ya