Deniz bence iyi bir tercih çok iyi şarkıları olduğunu biliyorum hatta benim albümüm yarışmasında seçtiğim Ezoyla bir yarışma programında çok iyi düetleri bulunuyorSen benim sanatçıma ne diosun Deniz Seki ye
Deniz bence iyi bir tercih çok iyi şarkıları olduğunu biliyorum hatta benim albümüm yarışmasında seçtiğim Ezoyla bir yarışma programında çok iyi düetleri bulunuyorSen benim sanatçıma ne diosun Deniz Seki ye
HAHAH ozaman jennifer lopez yada sia seç ama @DarkLeqenD in herifini seçme benden uyarmasıÇok güzel 10 şarkısı var ama 15 çıkması zor. Sia seçsem 3 kişi her hafta tam verir yani bilmiyorum.
Yok her türk ismi dinlemem. Candan Erçetin bir idoldür o yüzden onu sevmek isterdim sadece.
artik beni desteklersin sendeBen katılacaktım ama çok kalabalık olmuş katılmama gerek yok gibi. Herkese başarılar.
Yabancı sevmiyorlar biliyorsun ama kadın şarkıcı oldumu bu forumun kadın şarkıcılara bir zaafı var yabancı seçiminde kadın şarkıcı olursa bir avantaj sağlıyor işte rihanna 1 jez 2.oldu 1 kez şampiyon oldu katy perry benim albümümde final gördü falanNeden aslında hep haraketli şarkıları var forum sevebilir sen niye sevmiyorsun.
artik beni desteklersin sende
Yabancı sevmiyorlar biliyorsun ama kadın şarkıcı oldumu bu forumun kadın şarkıcılara bir zaafı var yabancı seçiminde kadın şarkıcı olursa bir avantaj sağlıyor işte rihanna 1 jez 2.oldu 1 kez şampiyon oldu katy perry benim albümümde final gördü falan
katilmayacaksan destek olursun dedim. katilacaksan köstek olursun senKarşılıklı müttefik oluruz elbet.
Calvin zaten DJ pek şarkı söylemiyor o yüzden problem değil klipte oynayanlar kadınlar yine.
hahah evet @DarkLeqenD benim albümümde seçmişti adamın sesi duyulmuyor kadın şarkıcılar söylüyordu şarkıyı ama 2.haftadan yolcu etmişlerdiKarşılıklı müttefik oluruz elbet.
Calvin zaten DJ pek şarkı söylemiyor o yüzden problem değil klipte oynayanlar kadınlar yine.
katilmayacaksan destek olursun dedim. katilacaksan köstek olursun sen
ben yabancilara cok vermem. antique olsa tam puan
Deniz bence iyi bir tercih çok iyi şarkıları olduğunu biliyorum hatta benim albümüm yarışmasında seçtiğim Ezoyla bir yarışma programında çok iyi düetleri bulunuyoriyi bir tercih ama forum halkı nasıl yaklaşımda bulunur orasını bilmiyorum
hahah evet @DarkLeqenD benim albümümde seçmişti adamın sesi duyulmuyor kadın şarkıcılar söylüyordu şarkıyı ama 2.haftadan yolcu etmişlerdi
tabi karışık şarkılarda şansı daha yüksek olur
Aynen de sen yalakalıkla falan 15 yaparsın onu yaÇok güzel 10 şarkısı var ama 15 çıkması zor. Sia seçsem 3 kişi her hafta tam verir yani bilmiyorum.
Yok her türk ismi dinlemem. Candan Erçetin bir idoldür o yüzden onu sevmek isterdim sadece.
Aynen de sen yalakalıkla falan 15 yaparsın onu ya
ben ne icin ona iyi davraniyorum saniyorsunhahahha aa işte @destere yi tavlamak çok önemli onun puanları çok değerli olucak onu tavlayacak kişiler seç ama harrisle pek bunu başaramazsın açıkcası
niye korkuyorsun? yemezler merak etme. söylede sende kurtul bizdeAslında aklımda çok güzel bir isim var rahat 15 şarkı çıkartır ama korkuyorum demeye.@Çiğdem- @DarkLeqenD @yigit_00 @dosimosi
niye korkuyorsun? yemezler merak etme. söylede sende kurtul bizde
İsmail YK alGüzel birini bulsam katılırım belki 1-2 gün daha zaman varmış. Aslında Candan Erçetin düşünmüştüm @OzaN kapmış.Sia, JLO'e kaldık gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?