Bekliyordum zaten.s.s @Yiğitt 'e Sıla dicek.
4 puanlık adamları takmıyorum.
Umarım bir gün bırakırsın hergün kendini zehirlediğinin farkındasın demi? Her içişinde ömründen de içiyorsun aslında.ne şakası benim avatarımdaki kadındandamı anlaşılmıyor onu örnek alıyorum kendimetabi kadının her yediği haltı yemem o kadarda değil)
Ben oyumu siz çok abarttığınız ve arkadaşlığın bir ölçüsü olarak gördüğünüz için kullanmadım bir kez daha yineliyorım.Sen her ne kadar oy vermesende ben unutmam neye anti olduğunu.
Beni klipte muhteşem bir patlama sahnesi vardı.
Umarım bir gün bırakırsın hergün kendini zehirlediğinin farkındasın demi? Her içişinde ömründen de içiyorsun aslında.)) Mesajını açıklamasan aklıma neler neler gelmişti.))))
Ben oyumu siz çok abarttığınız ve arkadaşlığın bir ölçüsü olarak gördüğünüz için kullanmadım bir kez daha yineliyorım.
Umarım bir gün bırakırsın hergün kendini zehirlediğinin farkındasın demi? Her içişinde ömründen de içiyorsun aslında.)) Mesajını açıklamasan aklıma neler neler gelmişti.))))
Ben oyumu siz çok abarttığınız ve arkadaşlığın bir ölçüsü olarak gördüğünüz için kullanmadım bir kez daha yineliyorım.
Dur hele 50 kişi oy kullanmış.Madem oy vermedin az atarimizi çek.Uff kesin dediklerim bana oy vermedi. Galiba kaybettim.
Benim de içim kötü yapacak bir şey yok.aslında kalbin fesat demekki) yani en ufak masum bir mesajımda bile aklına kötü kötü şeyler geliyorsa hata bende veya cümlemde değil senden kaynaklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?