MusicSurvivor All Star I Büyük Final Sonuçları

ne şakası benim avatarımdaki kadındandamı anlaşılmıyor onu örnek alıyorum kendime :) tabi kadının her yediği haltı yemem o kadarda değil :))
Umarım bir gün bırakırsın hergün kendini zehirlediğinin farkındasın demi? Her içişinde ömründen de içiyorsun aslında. :))) Mesajını açıklamasan aklıma neler neler gelmişti. :)))))
Sen her ne kadar oy vermesende ben unutmam neye anti olduğunu.:A

Beni klipte muhteşem bir patlama sahnesi vardı.:F
Ben oyumu siz çok abarttığınız ve arkadaşlığın bir ölçüsü olarak gördüğünüz için kullanmadım bir kez daha yineliyorım. :D

Umarım bir gün bırakırsın hergün kendini zehirlediğinin farkındasın demi? Her içişinde ömründen de içiyorsun aslında. :))) Mesajını açıklamasan aklıma neler neler gelmişti. :)))))

Ben oyumu siz çok abarttığınız ve arkadaşlığın bir ölçüsü olarak gördüğünüz için kullanmadım bir kez daha yineliyorım. :D

aslında kalbin fesat demekki:)) yani en ufak masum bir mesajımda bile aklına kötü kötü şeyler geliyorsa hata bende veya cümlemde değil senden kaynaklı :)

Madem oy vermedin az atarimizi çek.:( Uff kesin dediklerim bana oy vermedi. Galiba kaybettim.:(

Puan Durumu :

2N073q.png