Sadece beni mi gördün ben de görmez kurtuluruz sanıyordum. Yahu beğenmedim yani ne yapayım sen bana iyi veriyon diye beğenmediğim bir şarkıya nasıl iyi vereyim. Ayrıca bu haftaya kadar ilk kez düşük verdim ayıp ettin.aaa bune @denizz19 😱😱😱
fobim olmasına rağmen sılaya bu sezon cömert davranıyorum ve bu haftakı puan ilk 4 haftakı sılaya yaklasımıma hakaret olmus fobisi olan birisi şarkıcına iyi davranıyorsa onu küstürme bence gerçi küstürdün
beğenmedin yoruumuna birşey diyemem ama sen ayıp ettin neyseSadece beni mi gördün ben de görmez kurtuluruz sanıyordum. Yahu beğenmedim yani ne yapayım sen bana iyi veriyon diye beğenmediğim bir şarkıya nasıl iyi vereyim. Ayrıca bu haftaya kadar ilk kez düşük verdim ayıp ettin.
Ayrıca Sıla fobisi nedir arkadaş yeni bir hastalık çıkarmış kıza bak
5 dk bakkala kadar gidip geliyom.Şunu dinleyin
Haftaya telafi etsem barışır mıyızbeğenmedin yoruumuna birşey diyemem ama sen ayıp ettin neyse
rica ederim umarım final puanı alırız ikimizde diyecem ama ortalarda kahve yudumluyoruz herhalde beraber bu hafta 1 fincan daha istermisin@Çiğdem- teşekkürler
kinci birisi değilim şansınaHaftaya telafi etsem barışır mıyız
Ayy bende sıfırcı değilim zaten Mustafayı severizrica ederim umarım final puanı alırız ikimizde diyecem ama ortalarda kahve yudumluyoruz herhalde beraber bu hafta 1 fincan daha istermisin
kinci birisi değilim şansına
İstemem mi 8 saat derse girdim daha sonuçlar bittikten sonra ödev de yapacam az şekerli olsun.rica ederim umarım final puanı alırız ikimizde diyecem ama ortalarda kahve yudumluyoruz herhalde beraber bu hafta 1 fincan daha istermisin
kinci birisi değilim şansına