MusicSurvivor All Star | Genel Yorum & Sohbet Konusu

MusicSurvivor All Star kaç haftadan oluşsun?

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Ne 20 diyon çok uzun sürer o zaman işlerimiz var sınavlarımız var 1ayda bitsin işte ne 20si.sssss
haftaların uzun olması ilgimi çekti benim cnm ayrıca şimdi 7 tane 2 eleme olmucak 5 tane 2 eleme olucak bu 2 elemeler çok can sıkıyor haftanın uzun olmaı 2 elemeyi azaltıcak o bakımdan yararını görüceksiniz yani bu 2 elemeler büyük sıkıntı

Bana sıkıntı olmaz elenirsem elenirim bak her şarkıcı büyük sıkıntı çekecek en az 2 3 hafta herkes düşüş yaşacak elenme tehlikesi geçirecek 2. sezonu hatırla çok iyi şarkılarla eleniyordun ilk haftadan da gidebilirsin bu tehlike var bir daha düşün herkesi zorlayacak 20 şarkı 7 hafta üst üste olursa olsun benim için sıkıntı yok o zaman herkes iyi şarkıyla gelsin kötü şarkıyla geleceklerse direk elensinler zaten çok uzun sürmesinide istemiyorum pişman olacağız sonra.sssss

ya ya öyledir eminim.
@Çiğdem-
ayy tabikide sıkıntı yaşanacaktır mustide forumda biraz sevilmeyen birisi musti söylüyor diye 1 verenler oluyordu ama sevilsin sevilmesin şarkı havuzum benim geniş bana oyüzden fark etmez ilk 5 haftadan elenebilirimde sevilir sevilmez şarkılar roasını kimse bilemez
ama şarkı bulmak konusunda benim sıkıntım yok bu bakımdan bana çok fark etmez 20 yıllık şarkıcı 15 tane albümü var şarkı bulmakta ben sıkıntı yaşamam aa tabi üyeler sever sevmez o bakımdan birşey diyemem ama şarkı bulmak bakımından bana haftanın uzun olması fazla etki yapmaz şu 2 elemeler olmasa zaten kisme böyle bir taleb etmez @Harunnn60 bu durum seninde işine geliyor yabancı şarkıcılara tutumu biliyorsun forumda hoş karşılanmıyor 2 elemeler sana büyük sıkıntı belki sondan 2.olup son anda yarışta kalıcaksın bence yabancı şarkıcı olarak yanı 2 elemenin azaltırması en çok senin işine gelir süper şarkıda koysan bu forum yabancı şarkı sevmiyor

Bak yanlış yapıyosun pişman olacan sonra...