Biliyorum uçup gittiğimi.İPUCULAR :
BİR KİŞİ UÇTU GİTTİ!
BEŞ KİŞİ ELEME RİSKİ YAŞIYOR!
Biliyorum uçup gittiğimi.İPUCULAR :
BİR KİŞİ UÇTU GİTTİ!
Tercüme etmesen ben bu ne diyo derdim.
Demek uçuşa geçtimİPUCULAR :
BİR KİŞİ UÇTU GİTTİ!
Uza bir yaYalın'ın şarkıları gibi olan şarkılar daha bana yatkın.Ebru, Ahmet Kaya işte o eskiler hiç benlik değil.
@tolgab teşekkür ederim. Valla moralim düzeldi.@EFE UYSAL ve @Yiğitt öyle pis yorumlamışlar ki.😡
Bana dedi onu.Demek uçuşa geçtim
Rihanna elenmiş deniyor.
Olsun seni elersem yılın eğlencesi olur.Sadece siz ikiniz kötü vermişsiniz.Sordum senden çok kötüler var dendi bana.
Olsun seni elersem yılın eğlencesi olur.
Elenmezsin tabi 1-2 hafta daha buralarda oyna sen.
ayol elemin kederin her yerde maşallahBu hafta yaa çok iyiler vardı yada çok kötüler.
İyiler Sertab, Tarkan, Yalın, Sezen, Göksel, Ahmet Kaya ve Katy
Baska haftalar olsa hepsine tam verirdim ama bu hafta baya zordu. Sezen'in klibe bayıldım@mrt-06
Yalın'ın şarkıyı dinledikçe daha çok sevdim. Sanırım ilk 3'ümde olacaksın @Bully
Sertab ise ayrı bir efsane ile gelmiş. Çok iyi bir puan aldın benden @adımutlulukk
Katy güzeldi. Zaten sevdiğim bir şarkı.@harunnn60 Aynı şekilde Tarkan'ımda muhteşemdi. Adamda ses çok iyi yaa.@Maskeli Fedai
Ahmet Kaya iyi ama benim tarzıma yatkın o kadar çok şarkı vardı ki arada kaynağı. 10'â yakın aldın @Yiğitt
@Ahmad Göksel'in zaten bu hafta şarkısını beraber seçtik. Güzel recap seçmişsin. 10+ aldın benden yine.
Bu hafta daha öncesinde de sevmediğim gibi Yıldız Tilbe çok kötüydü.@xemrexxx
Ceceli ise berbattı.ss Çok sıkıcı bir şarkı içim bayıldı.@EFE UYSAL
Demet tam ortalarda yer aldı. Güzel bir parça olsada hafta zor @tolgab
Aynı şekilde @denizz19 hafta çok zordu. Yoksa dağa uyu verilebilirdi.Ortalarda yetincen bende.
Manço'yu çocuk şarkısı okurken buldum.@-potterhead- 5 zor yani bu şarkıya. Ama çok kötüler vardı bu hafta bir şeyler yaptım galiba.
Şebo biraz daha duygu hissettiren bir parça ile gelmiş. Bağırma yok bu hafta. En kötüler den değilsin @batuhankaralar
3.sezondan olanın şansı %50 yaniSON BEŞTE :
1.SEZONDAN 2,
2.SEZONDAN 2,
3.SEZONDAN İSE 1 İSİM VAR!!!!!
Ben beğendim seni, dert etme.ayol elemin kederin her yerde maşallah
3.sezondan olanın şansı %50 yani)
Senden 5 puanın üzerinde aldıysam başarılıyımdır, bu şarkıyı özellikle senin için seçtimBu hafta yaa çok iyiler vardı yada çok kötüler.
İyiler Sertab, Tarkan, Yalın, Sezen, Göksel, Ahmet Kaya ve Katy
Baska haftalar olsa hepsine tam verirdim ama bu hafta baya zordu. Sezen'in klibe bayıldım@mrt-06
Yalın'ın şarkıyı dinledikçe daha çok sevdim. Sanırım ilk 3'ümde olacaksın @Bully
Sertab ise ayrı bir efsane ile gelmiş. Çok iyi bir puan aldın benden @adımutlulukk
Katy güzeldi. Zaten sevdiğim bir şarkı.@harunnn60 Aynı şekilde Tarkan'ımda muhteşemdi. Adamda ses çok iyi yaa.@Maskeli Fedai
Ahmet Kaya iyi ama benim tarzıma yatkın o kadar çok şarkı vardı ki arada kaynağı. 10'â yakın aldın @Yiğitt
@Ahmad Göksel'in zaten bu hafta şarkısını beraber seçtik. Güzel recap seçmişsin. 10+ aldın benden yine.
Bu hafta daha öncesinde de sevmediğim gibi Yıldız Tilbe çok kötüydü.@xemrexxx
Ceceli ise berbattı.ss Çok sıkıcı bir şarkı içim bayıldı.@EFE UYSAL
Demet tam ortalarda yer aldı. Güzel bir parça olsada hafta zor @tolgab
Aynı şekilde @denizz19 hafta çok zordu. Yoksa dağa uyu verilebilirdi.Ortalarda yetincen bende.
Manço'yu çocuk şarkısı okurken buldum.@-potterhead- 5 zor yani bu şarkıya. Ama çok kötüler vardı bu hafta bir şeyler yaptım galiba.
Şebo biraz daha duygu hissettiren bir parça ile gelmiş. Bağırma yok bu hafta. En kötüler den değilsin @batuhankaralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?