Çok düşük aldı benden.Kendi söylediği kısımlar fena değil ama Eminem bence de bozmuş.![]()
Çok düşük aldı benden.Kendi söylediği kısımlar fena değil ama Eminem bence de bozmuş.![]()
Ben çok düşük vermem sanırım @sokak sanati'nin genel yorumunu bekliyorum ona göre yaparız belki bir şeyler.Çok düşük aldı benden.![]()
Oy kullansana bu hafta meluncumBenim o şarkım ile çıksaydı elenmezdi sen çok iddialı demiştin ya.
Teşekkür ederim.Hoş buldum.![]()
Ben jüri değilim ki kullanamam.Ben çok düşük vermem sanırım @sokak sanati'nin genel yorumunu bekliyorum ona göre yaparız belki bir şeyler.
Oy kullansana bu hafta meluncum![]()
Ben çok düşük vermem sanırım @sokak sanati'nin genel yorumunu bekliyorum ona göre yaparız belki bir şeyler.
Oy kullansana bu hafta meluncum![]()
Ama eski yarışmacısın sonuçta geçen sezon jüri olmuşluğun da var Yıldırım oy kullanabilir demi @GunesinOgluBen jüri değilim ki kullanamam.
Ey Allah'ım.Şimdi meluncum kelimesinin harflerini kullanarak kaç anlamlı ya da anlamasız kelime yazabiliriz bunu yapacağım.Ama tekrarlı permütasyon filan da giriyor işin içine
@*YıldırıM* kullanabilirsin![]()
Ama eski yarışmacısın sonuçta geçen sezon jüri olmuşluğun da var Yıldırım oy kullanabilir demi @GunesinOglu![]()
Yine geldiler buna.Eski kelimesi ne kadar güzel bir kelimedir yahu
1 oy 1 oydur yani.Ama eski yarışmacısın sonuçta geçen sezon jüri olmuşluğun da var Yıldırım oy kullanabilir demi @GunesinOglu
Ey Allah'ım.Permütasyon olasılık falan hiç sevmezdim.
![]()
Tamam ne zaman kullanacağımda beni etiketlersin o zaman.Şimdi meluncum kelimesinin harflerini kullanarak kaç anlamlı ya da anlamasız kelime yazabiliriz bunu yapacağım.Ama tekrarlı permütasyon filan da giriyor işin içine
@*YıldırıM* kullanabilirsin![]()
Senden 5 üzerinde aldığım her puan iyidir.Bu hafta yaa çok iyiler vardı yada çok kötüler.
İyiler Sertab, Tarkan, Yalın, Sezen, Göksel, Ahmet Kaya ve Katy
Baska haftalar olsa hepsine tam verirdim ama bu hafta baya zordu. Sezen'in klibe bayıldım@mrt-06
Yalın'ın şarkıyı dinledikçe daha çok sevdim. Sanırım ilk 3'ümde olacaksın @Bully
Sertab ise ayrı bir efsane ile gelmiş. Çok iyi bir puan aldın benden @adımutlulukk
Katy güzeldi. Zaten sevdiğim bir şarkı.@harunnn60 Aynı şekilde Tarkan'ımda muhteşemdi. Adamda ses çok iyi yaa.@Maskeli Fedai
Ahmet Kaya iyi ama benim tarzıma yatkın o kadar çok şarkı vardı ki arada kaynağı. 10'â yakın aldın @Yiğitt
@Ahmad Göksel'in zaten bu hafta şarkısını beraber seçtik. Güzel recap seçmişsin. 10+ aldın benden yine.
Bu hafta daha öncesinde de sevmediğim gibi Yıldız Tilbe çok kötüydü.@xemrexxx
Ceceli ise berbattı.ss Çok sıkıcı bir şarkı içim bayıldı.@EFE UYSAL
Demet tam ortalarda yer aldı. Güzel bir parça olsada hafta zor @tolgab
Aynı şekilde @denizz19 hafta çok zordu. Yoksa dağa uyu verilebilirdi.Ortalarda yetincen bende.
Manço'yu çocuk şarkısı okurken buldum.@-potterhead- 5 zor yani bu şarkıya. Ama çok kötüler vardı bu hafta bir şeyler yaptım galiba.
Şebo biraz daha duygu hissettiren bir parça ile gelmiş. Bağırma yok bu hafta. En kötüler den değilsin @batuhankaralar![]()
Tercüme etmesen ben bu ne diyo derdim.