- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
ÇOK ŞARKICI DÖVÜCEM BU HAFTA
profilime baksana ayoll
@mrt-06 hiç oklavanın tadına baktı mı bir baksın artık şarkısını yollamıyor
ÇOK ŞARKICI DÖVÜCEM BU HAFTA
profilime baksana ayoll
O gün hiç gelmeyecek.Bir gün - yi alacak görecek
şarkıyı dinleyip yorumu yapacağım..başarılarBu haftaki şarkım geçen yılın sevilen şarkılarından olan 'Faili Meçhul'
@sokak sanati @denizz19 @batuhankaralar @tolgab @Bully @Harunnn60 @-potterhead- @Ahmad @mrt-06 @Maskeli Fedai @Yiğitt @xemrexxx @EFE UYSAL @adımutlulukk @Felon @Tolstoyevski @Almila @cookies @Tzira @HarzeM @ÇaKıR10 @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @berkann @soo @vadikızı @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @Castei @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @EnveR @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T.
katılıyorum..çok azaldıProgramın reytingi azaldı sen gidince.
Etiketliyorlar mecbur yazıyoruz işte))0
Vur kadehi daha tabi ama reverans ile daha yüksek alırsın ergenlerede . Vur kadehi ile elenebilirsin@adımutlulukk Reverans'ı mı sevmiyorsun Vur Kadehi Ustam şarkısını mı
@turkuazz Reverans şarkıma yorum yapmamışsın
@beyazsoy senin yorumun daha önemli benim için
Etiketi gelmedi hangi ŞarkıBu hafta nasıl buldun beni.
Etiketi gelmedi hangi Şarkı
Özellikle recabımı çok beğeneceksin. @sokak sanati
Fena değil ortalarda yer alır. ergeklerden iyi alırsın alt yapısı her zamanki gibi sağlam. ama bu hafta bayağı iyi şarkılar var Ondan ortalarda bir yer alırsınEminem feat Rihanna The Monster.
Niye.
en sevmediğim şarkılarının başında "mış-mışım" "muş-muş" Yalın`ın diline yatmıyo sözler,itici gelmiştir hepBu hafta, Yalın'ın 2005 yılında çıkardığı ve büyük ses getiren "Bir Bakmışsın" albümüne adını veren parçayla karşınızdayız. Kıpır kıpır bir şarkıdır beğeneceğinizi umuyorum. Herkese başarılar.
@sokak sanati @denizz19 @batuhankaralar @tolgab @Bully @Harunnn60 @-potterhead- @Ahmad @mrt-06 @Maskeli Fedai @Yiğitt @ozgur2113 @xemrexxx @EFE UYSAL @adımutlulukk @Felon @Tolstoyevski @Almila @cookies @Tzira @HarzeM @ÇaKıR10 @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @berkann @soo @vadikızı @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @Castei @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @EnveR @hayret bi şey @Aserat @HachiKo @ABAY_06 @Billy Kane @S.G.A.T.
F
Fena değil ortalarda yer alır. ergeklerden iyi alırsın alt yapısı her zamanki gibi sağlam. ama bu hafta bayağı iyi şarkılar var Ondan ortalarda bir yer alırsın
Benim de en sevdiğim 5 Yalın şarkısından biridir harika bir şarkı bence.en sevmediğim şarkılarının başında "mış-mışım" "muş-muş" Yalın`ın diline yatmıyo sözler,itici gelmiştir hep