MusicSurvivor All Star | 8.Hafta

Mayın Tarlası'yla geldim ilk 10'a giremedim, Sil Baştan ile gelsem yine aynısı olacak :F

İlk sezonda +6 final puanı alıp şimdi aynı şarkılarla elenme potasında olmak koyuyor ama :bilmem:
Büyük haksızlık oldu bence de :( Bende Gesi Bağları'yla final puanı alamadım :F Sil Baştan hem daha yeni hem daha hit bir şarkı ama :) Ben Sana Hala Aşığım, Sigara, Ben Şarkımı Söylerken, Hoşçakal gibi kozlar var elinde umutsuzluğa kapılma :X

Büyük haksızlık oldu bence de :( Bende Gesi Bağları'yla final puanı alamadım :F Sil Baştan hem daha yeni hem daha hit bir şarkı ama :) Ben Sana Hala Aşığım, Sigara, Ben Şarkımı Söylerken, Hoşçakal gibi kozlar var elinde umutsuzluğa kapılma :X

Şemsiyenin Altında,Can Kırıkları,Çakıl Taşları,Ünzile,Bu Aşk Fazla Sana da var :X

Ohoo Şebo'nun bir sürü hit şarkısı var ama hep bağırıyor diyorlar :T: Bu hafta da slow gidelim elenmezsek sağ kalırsam o şarkıları harcamaya devam edeceğim :D

Sil Baştan ile gel bence de, bu hafta risk var senin açından. :D
Risk almak iyidir :F