- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Şu ana kadar 11 kişi final puanı almışken şu 4 kişi henüz final puanı alamadı
@batuhankaralar @xemrexxx @EFE UYSAL @tolgab
bir de yüzümüze mi vuruyon şikeci.ssŞu ana kadar 11 kişi final puanı almışken şu 4 kişi henüz final puanı alamadı
Mayın Tarlası'yla geldim ilk 10'a giremedim, Sil Baştan ile gelsem yine aynısı olacakSil Baştan'la gel
İlk sezonda +6 final puanı alıp şimdi aynı şarkılarla elenme potasında olmak koyuyor ama@batuhankaralar dalga mı geçiyon Çekileceksen niye elenmek istemedin geçen hafta
Mayın Tarlası'yla geldim ilk 10'a giremedim, Sil Baştan ile gelsem yine aynısı olacak
İlk sezonda +6 final puanı alıp şimdi aynı şarkılarla elenme potasında olmak koyuyor ama
kimlerNeyse bu hafta yeni jüriler katılıyor gibi belki bundan sonra yüzün güler
Sil Baştan ile gel bence de, bu hafta risk var senin açından.Mayın Tarlası'yla geldim ilk 10'a giremedim, Sil Baştan ile gelsem yine aynısı olacak
İlk sezonda +6 final puanı alıp şimdi aynı şarkılarla elenme potasında olmak koyuyor ama
Büyük haksızlık oldu bence de Bende Gesi Bağları'yla final puanı alamadım Sil Baştan hem daha yeni hem daha hit bir şarkı ama Ben Sana Hala Aşığım, Sigara, Ben Şarkımı Söylerken, Hoşçakal gibi kozlar var elinde umutsuzluğa kapılmaMayın Tarlası'yla geldim ilk 10'a giremedim, Sil Baştan ile gelsem yine aynısı olacak
Büyük haksızlık oldu bence de Bende Gesi Bağları'yla final puanı alamadım Sil Baştan hem daha yeni hem daha hit bir şarkı ama Ben Sana Hala Aşığım, Sigara, Ben Şarkımı Söylerken, Hoşçakal gibi kozlar var elinde umutsuzluğa kapılma
Ohoo Şebo'nun bir sürü hit şarkısı var ama hep bağırıyor diyorlar Bu hafta da slow gidelim elenmezsek sağ kalırsam o şarkıları harcamaya devam edeceğimBüyük haksızlık oldu bence de Bende Gesi Bağları'yla final puanı alamadım Sil Baştan hem daha yeni hem daha hit bir şarkı ama Ben Sana Hala Aşığım, Sigara, Ben Şarkımı Söylerken, Hoşçakal gibi kozlar var elinde umutsuzluğa kapılma
Risk almak iyidirSil Baştan ile gel bence de, bu hafta risk var senin açından.
Hahaha melun final puani alamadıbir türlübir de yüzümüze mi vuruyon şikeci.ss
Şemsiyenin Altında'ya ben bile yüksek puan vermem hiç beğenmedim Diğerleri de benim yazdıklarım ka güzel değilŞemsiyenin Altında,Can Kırıkları,Çakıl Taşları,Ünzile,Bu Aşk Fazla Sana da var
+1Şemsiyenin Altında,Can Kırıkları,Çakıl Taşları,Ünzile,Bu Aşk Fazla Sana da var
adam beni yarışmaya almıyordu neymiş yıldız all stara layı kdğeilmiş gördülk layık olanları elendiler bir birHahaha melun final puani alamadıbir türlü
adam beni yarışmaya almıyordu neymiş yıldız all stara layı kdğeilmiş gördülk layık olanları elendiler bir bir
kesin eleyecek övdüğüne göre pis pis.ssNasıl almıyordum aldım ve pişman değilim Çeyrek final bile görebilirsin
Karpuz şarkısıni kullan melunadam beni yarışmaya almıyordu neymiş yıldız all stara layı kdğeilmiş gördülk layık olanları elendiler bir bir
biizm forum sevmez .ssKarpuz şarkısıni kullan melun
Yok kullanmadım sanırım@batuhankaralar Çakıl Taşları nı kullanmadın demi sen
@batuhankaralar senin de işin zor ilk sezon hiç bağırma olayı yoktu bu sezon var