Fark etmez ne verirsen ver Only Girl'i her türlü yeriz.
Only Girl in the WORLD olacak o.😡
Müzikten anlayan kitleye güveniyorum.
Cık Maskeli normal sezonda iyi vermişti @EFE UYSAL da öyle çok beklersin yani.
Her an anti olabiliyor insan.
Fark etmez ne verirsen ver Only Girl'i her türlü yeriz.
Cık Maskeli normal sezonda iyi vermişti @EFE UYSAL da öyle çok beklersin yani.
İşte adını bile bilmiyorum şarkının ilk duyuyorum benden de 1 geliyor sanırım.Only Girl in the WORLD olacak o.😡
Müzikten anlayan kitleye güveniyorum.
Her an anti olabiliyor insan.
İşte adını bile bilmiyorum şarkının ilk duyuyorum benden de 1 geliyor sanırım.Belki de biliyorumdur ama bu haftaki tavrından ötürü şarkıyı sevmeyi düşünmüyorum.
@Maskeli Fedai Yalın'dan çekindiğini bu kadar belli etme melun.Ama normal sezondaki gibi All-Star'da da seni yenmemden korkuyorsun tabii anlıyorum.
Normal sezonda @mrt-06 kardeşim iintikamimi almıştıİşte adını bile bilmiyorum şarkının ilk duyuyorum benden de 1 geliyor sanırım.Belki de biliyorumdur ama bu haftaki tavrından ötürü şarkıyı sevmeyi düşünmüyorum.
@Maskeli Fedai Yalın'dan çekindiğini bu kadar belli etme melun.Ama normal sezondaki gibi All-Star'da da seni yenmemden korkuyorsun tabii anlıyorum.
Ayy böyle mi teselli ettin kendini
Bu şarkının sözlerini buldum birde hazır İngilizce versiyonunu mu bulcam, hadi mesela Gülşen'in Yatcaz Kalcaz'ı olsa bulurum da, 20 senelik şarkı bu.Aklıma hiç Google'ı kullanacağın gelmemişti. Uğraşmıştır ya da hazır bulup almıştır demiştim. Yanıldım
Gerçekte beğenmediğim şeyleri pek söylemem, açıklamak zor oluyor. Bir şekilde anlaşırız
Azdan az çoktan cok gider melunAyy böyle mi teselli ettin kendiniSana beklemediğin anda darbeyi indirecem yine kaçarın yok.
Ben hala Özlem'in kalbinin durmasında kaldım, inşallah ölmez.
Vadi repliklerini de al git hadi uğraşamam senle gece gece.Azdan az çoktan cok gider melun
Pis melun .ssVadi repliklerini de al git hadi uğraşamam senle gece gece.
Allah akıl versinBen hala Özlem'in kalbinin durmasında kaldım, inşallah ölmez.
Bu bölüm cidden aklımı kaybediyordum çok heyecanlıydı.Pis melun .ss
Allah akıl versin
Tky izle heyecandan elin ayagina dolaşsinBu bölüm cidden aklımı kaybediyordum çok heyecanlıydı.
Başladı yine ya.Tky izle heyecandan elin ayagina dolaşsin
Ula bulup verdim sana linkini, 15 saniyemi almadı.Bu şarkının sözlerini buldum birde hazır İngilizce versiyonunu mu bulcam, hadi mesela Gülşen'in Yatcaz Kalcaz'ı olsa bulurum da, 20 senelik şarkı bu.Sen de az saftarik değilsin.Ben jest mimiklerinden anlardım muhakkak belli ederdin. Trajedinin kokusunu iyi alırım.
çok iyi şarkı..önceden de bildiğim bir şarkı..başarılarBu hafta, Yalın'ın 2007 yılına damgasını vuran "Her Şey Sensin" albümünün büyük ilgi gören "Cumhuriyet" şarkısıyla karşınızdayız.
@mrt-06 kardeşimi kıramadım paylaşayım dedim.
@Maskeli Fedai @batuhankaralar @EFE UYSAL @-potterhead- @Çiğdem- @sokak sanati @Harunnn60 @Yiğitt @xemrexxx @adımutlulukk @tolgab @Ahmad @ozgur2113 @denizz19 @Tzira @eskici @Reytinger @DarkLeqenD @GunesinOglu @Castei @turkuazz @Titanium @soo @BesaleT @Amoureux @cevaa @beyazsoy @vadikızı @primavera @gözlemci @hayret bi şey @yatutarsa @OzaN @Billy Kane
yayınlandığı dönemde çok çok konuşulmuştu bu şarkıBu hafta 2001 yılına damga vuran Tarkan`nın HÜP parçasıyla karşınızdayız.
@Bully @mrt-06 @batuhankaralar @EFE UYSAL @-potterhead- @Çiğdem- @sokak sanati @Harunnn60 @Yiğitt @xemrexxx @adımutlulukk @tolgab @Ahmad @ozgur2113 @denizz19 @Tzira @eskici @Reytinger @DarkLeqenD @GunesinOglu @Castei @turkuazz @Titanium @soo @BesaleT @Amoureux @cevaa @beyazsoy @vadikızı @primavera @gözlemci @hayret bi şey @yatutarsa @OzaN @Billy Kane
Ben o siteyi çeviri sitesi sandım girmedim, şimdi baktım hakikatten şarkı varmış.Ula bulup verdim sana linkini, 15 saniyemi almadı.
Bende üstün rol yeteneği var. Mimikle falan açık vermem pek. Duygularımı hiç belli etmem, saklamakta ustayım.
Beğendiğine sevindim bence de çok iyi şarkıçok iyi şarkı..önceden de bildiğim bir şarkı..başarılar
yayınlandığı dönemde çok çok konuşulmuştu bu şarkıöncedende duyduğum bir şarkı..başarılar:
Melun bu hafta tam puanına adayız geçen sene tam vermiştinBeğendiğine sevindim bence de çok iyi şarkı
Hadi yaMelun bu hafta tam puanına adayız geçen sene tam vermiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?