MusicSurvivor All Star | 7.Hafta

Only Girl in the WORLD olacak o.😡
Müzikten anlayan kitleye güveniyorum.:Z

Her an anti olabiliyor insan.:A
İşte adını bile bilmiyorum şarkının ilk duyuyorum benden de 1 geliyor sanırım. :Z Belki de biliyorumdur ama bu haftaki tavrından ötürü şarkıyı sevmeyi düşünmüyorum. :A

@Maskeli Fedai Yalın'dan çekindiğini bu kadar belli etme melun. :A Ama normal sezondaki gibi All-Star'da da seni yenmemden korkuyorsun tabii anlıyorum. :Z

İşte adını bile bilmiyorum şarkının ilk duyuyorum benden de 1 geliyor sanırım. :Z Belki de biliyorumdur ama bu haftaki tavrından ötürü şarkıyı sevmeyi düşünmüyorum. :A

@Maskeli Fedai Yalın'dan çekindiğini bu kadar belli etme melun. :A Ama normal sezondaki gibi All-Star'da da seni yenmemden korkuyorsun tabii anlıyorum. :Z

Neyse ben uyucam. Yarın belki daha iyi biti olabilirim.:F

Normal sezonda @mrt-06 kardeşim iintikamimi almıştı :A

Bu sfer intikamimi alacam melundan :Z

Aklıma hiç Google'ı kullanacağın gelmemişti. Uğraşmıştır ya da hazır bulup almıştır demiştim. Yanıldım :(
Gerçekte beğenmediğim şeyleri pek söylemem, açıklamak zor oluyor. Bir şekilde anlaşırız :D
Bu şarkının sözlerini buldum birde hazır İngilizce versiyonunu mu bulcam, hadi mesela Gülşen'in Yatcaz Kalcaz'ı olsa bulurum da, 20 senelik şarkı bu. :F Sen de az saftarik değilsin. :A Ben jest mimiklerinden anlardım muhakkak belli ederdin. Trajedinin kokusunu iyi alırım. :A

Bu şarkının sözlerini buldum birde hazır İngilizce versiyonunu mu bulcam, hadi mesela Gülşen'in Yatcaz Kalcaz'ı olsa bulurum da, 20 senelik şarkı bu. :F Sen de az saftarik değilsin. :A Ben jest mimiklerinden anlardım muhakkak belli ederdin. Trajedinin kokusunu iyi alırım. :A
Ula bulup verdim sana linkini, 15 saniyemi almadı. :D
Bende üstün rol yeteneği var. Mimikle falan açık vermem pek. Duygularımı hiç belli etmem, saklamakta ustayım. :T:

çok iyi şarkı..önceden de bildiğim bir şarkı..başarılar:)

yayınlandığı dönemde çok çok konuşulmuştu bu şarkı:) öncedende duyduğum bir şarkı..başarılar::)

Ula bulup verdim sana linkini, 15 saniyemi almadı. :D
Bende üstün rol yeteneği var. Mimikle falan açık vermem pek. Duygularımı hiç belli etmem, saklamakta ustayım. :T:
Ben o siteyi çeviri sitesi sandım girmedim, şimdi baktım hakikatten şarkı varmış. :F Arada gülüyorsundur herhalde? :A Hep robot gibi değilsindir...