Yok artık 22.00'da açıklanmaya başlanırsa 1'de anca biter.@Yiğitt elenme adayısin kuzum.
Aksam 22.00'ye kadar bulduklarımizi toplayalim. 22'de en gec açıklansın.
Hiçte bile, çok beklersin.
Yok artık 22.00'da açıklanmaya başlanırsa 1'de anca biter.@Yiğitt elenme adayısin kuzum.
Aksam 22.00'ye kadar bulduklarımizi toplayalim. 22'de en gec açıklansın.
Ne 20si 18.@denizz19 bugün zaten
18.15-20 ye kadar 2-3 oy daha gelirse hemen açıklarım ama diğer türlü 20.00 de açıklarım
Tamam yollamayanlar kim bi etiketle de bizde peşlerine düşelim@denizz19 bugün zaten
18.15-20 ye kadar 2-3 oy daha gelirse hemen açıklarım ama diğer türlü 20.00 de açıklarım
Hee 30 ise iyiymiş
Umarım ilk 5 içinde olurum olamazsam da Canımız sağolsun
ayy şu 6.hafta bitmek bilmedi benim açımdan 2 gündür yemek bile yiyemeden şununla uğraşıp durduk bu sefer aç kalmamak için 18:00 olmadan hallettim yemek işini ama süre
20:00 olmuş
son 2 hafta çok sıkıntılı geçti ama bu haftakı şarkımıza güveniyoruz şu şanssızlıkalra bir durup diyip rahat bir hafta geçirmeyi umuyorum herkesede başarılar
yok anketi ben geçtim ama batuhanıa yarışa alayımmı diye sordu al dedik çeyrekte 2 eleme olucakBu şarkını biliyormuşum ama unutmuşum.Yüksek verdim.
Şimdi sizin durumu anlamadım? Düşük alan elencek değil mi?
Bende sana ne düşük ne yüksek diyeyim ortalardaBu şarkını biliyormuşum ama unutmuşum.Yüksek verdim.
Şimdi sizin durumu anlamadım? Düşük alan elencek değil mi?
Neden ya.sssssssssssssssssssssssssssssyok anketi ben geçtim ama batuhanıa yarışa alayımmı diye sordu al dedik çeyrekte 2 eleme olucak
yok anketi ben geçtim ama batuhanıa yarışa alayımmı diye sordu al dedik çeyrekte 2 eleme olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?