He gördüm tm ginemi Rihanna))
Yine mi.ss
Efsane geliyorum yine.
He gördüm tm ginemi Rihanna))
Bu hafta yollayacaz seni.
Hadi bakalım görcez.Yine mi.ss
Efsane geliyorum yine.
oylarımı kullandım sezen aksu,katy perry,barış manço bu haftaki favorileri @-potterhead- @mrt-06 @Harunnn60
tarkan,sıla,şebnem ferah ortalamydı @batuhankaralar @denizz19 @Maskeli Fedai
@Çiğdem- bu hafta kesin gittin o ne biçim şarkı ya da @EFE UYSAL da gidebilirrihanna her zamanki gibi soyunmuş sadece ses yok@sokak sanati
Sağol Emre'cimoylarımı kullandım sezen aksu,katy perry,barış manço bu haftaki favorileri @-potterhead- @mrt-06 @Harunnn60
@Çiğdem- bu hafta kesin gittin o ne biçim şarkı ya da @EFE UYSAL da gidebilirrihanna her zamanki gibi soyunmuş sadece ses yok@sokak sanati
puanları verdim bileBana iyi vermessen seni yakarım.
Bekle sen melun herkese sana karşı ittifak kuracam şimdi.puanları verdim bile
ay hep şike yapıyon.ssİlk beşte :
1.sezondan 2 ,
2.sezondan 2 ,
3.sezondan ise 1 kişi var!
Sağol sevimsizoylarımı kullandım sezen aksu,katy perry,barış manço bu haftaki favorileri @-potterhead- @mrt-06 @Harunnn60
İlk gün kullandım sonra kullanamam diyeGenelde tehlikeli maddeleri etiketledim
@BesaleT @-potterhead- @EFE UYSAL @Çiğdem- @Tzira @ozgur2113 oylama için yarın 18:00 son gün süre uzatılmayacak yollayın oylarınızı uşaklar
Oylama Perşembe 18:00 sondur bilginize @Titanium @Castei @eskici @hayret bi şey @beyazsoy @Billy Kane @Tzira @gözlemci ve diğerleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?