MusicSurvivor All Star | 7.Hafta

@Bully @Çiğdem- 84 ü bilmem ama Göksel son 5-6 haftayı görecek gibi
çeyreke kendisini atabilir ama gerisini bilemem 5 li olması iyi oldu bukadar çok iyi şarkıcılar varken çok kişiyle çeyreke kalmamız bence avantaj oldu ama çeyrek finalden itibaren bence oraya artık kimelr kalırsa herkesin elenme şansı eşit olur kuzu kuzu ile tarkan bile çeyrekte gitmişti yine 5 kişi 2 elemeydi oyüzden bu sezonda çok süpriz kişiler çeyrekte yine elenebilir
ben all starın en çok final turlarını merak ediyorum

Ceceli bir hafta en yukarılarda bir hafta en aşağılarda bende. Bu hafta sıra yukarıda, bakalım.

Ben bu insanları anlamıyorum. Daha güzel şarkıları sevmeyip, bunu çok seviyorlar.
Giriş biraz gömüyormuş gibi olsa da değil.

İlk başta şarkının ismine bakınca pek hoşuma gitmedi. Farklı olucam diye saçmalamamıştır inşallah dedim. Şarkı iyi. Müzik gayet hoş, ama melodi hiç sarmıyor içine çekmiyor. Sözler de iyi.
Genel olarak iyi-güzel arası.

Beni üzen üzülsün.ss
Jüriliği sert yapacanki izlesinler. (Zaten tutmuş program, orası ayrı)

Neyse ben yatıcam artık. Tabi uyuyabilirsem.ss
Yarın bir daha mutlu iken dinle. Hani insanları sevebileceğin daha pozitif az isyankar bir anına getir.

Neyse ben yatıcam artık. Tabi uyuyabilirsem.ss
Yarın bir daha mutlu iken dinle. Hani insanları sevebileceğin daha pozitif az isyankar bir anına getir.
İnsanları sevebileceğim bir an yok. Gündüzleri daha çok nefret ediyorum. En sakin ve pozitif anım şu anlar yani

Video klibi indirdim telefonuma. Tek tek incelicem ve en hakkaniyetli puanı vericem.

Şarkıları dinleyeceğim şimdi var mı bir şey söylemek isteyen

Oylarımı kullandım. Birkaç yorum yapalım.

Mustafa Sandal'ın bu şarkısını açıkçası hiç beğenmedim @Çiğdem- yanlış anlaşılma istemem aramızda olan sürtüşmeyle bu puanımın hiç alakası yok ama gerçekten benim gözümde bayağı zayıf halka oldu.

@EFE UYSAL şarkını beğendiğimi söylemiştim benden de gayet memnun olacağın bir puan aldın.

@Harunnn60 yine 10 puan altında kaldın ama benim oy verdiğimi düşününce bence sevineceğin bir puan aldın

Seksendört sevdiğim bir şarkısıydı güzel puan aldı diyebiliriz @ozgur2113

Yeterli bu kadar

Şu an şarkıları dinliyorum oylama için iki defa dinleyeceğim hepsini ..oylamayı bu akşama yetiştirmeye çalışacağım

Oylarımı kullandım.

Bu hafta benden yüksel beklicek isimler belli aslında. Katy Perry, Sezen ve Tarkan. İlk 3'lü bunlar. @mrt-06 @Harunnn60 @Maskeli Fedai

Bu hafta en çok şaşıracak isim Sıla oldu. Şarkısını baya sevdim. Biraz bazı sözler anlamsız geldi Nakaratta onun dışında iyiydi. @denizz19 10'a yakın bir puan bekle.

@EFE UYSAL Ceceli'yi ilk kez bu denli sonuna kadar dinledim. Ses sağlam çıkmış şarkıda hoş. 10+ bekle kanka.

Mustafa Sandal'da aynı şekilde. İyiydi şarkı baya güzeldi ama ses az müzik kısık değişik olmuş. Şarkıda küçük Problem vardı @Çiğdem' yinede 10+ verdim.
Göksel yine sevdiğim güzel bir parça ile gelmiş. Her zaman ki gibi ilk 5'de yer aldın.
@Ahmad
Bu hafta @Yiğitt senin elemanda iyiydi. Kötü değildi. Ortalarda bir mücadele verdi.
Demet Akalın ise @tolgab tahminim üzere seveceğim bir şarkı ile gelmiş. Güzeldi. 10'a yakın aldın.

Yıldız Tilbe biraz daha sağlam recap ile gelse 10'a yaklaşır @xemrexxx ama böylede iyi bence.