- Reaksiyon puanı
- 59,025
- Puanı
- 1,060
Hiç dememdim. Dedimse kuzenim yazmıştır.Ya geçenlerde var demiştin sanki.
Neyse +10 gibi bir şey dedin bu puan bile yeterli benim için.![]()
Üzüzldüm şimdi. ÜzülmeSeninle konuşup Moral bozmucam.ss
çeyreke kendisini atabilir ama gerisini bilemem 5 li olması iyi oldu bukadar çok iyi şarkıcılar varken çok kişiyle çeyreke kalmamız bence avantaj oldu ama çeyrek finalden itibaren bence oraya artık kimelr kalırsa herkesin elenme şansı eşit olur kuzu kuzu ile tarkan bile çeyrekte gitmişti yine 5 kişi 2 elemeydi oyüzden bu sezonda çok süpriz kişiler çeyrekte yine elenebilir
Hiç dememdim. Dedimse kuzenim yazmıştır.
Geçen hafta en kötü haftaydı kanımca. Ama bu hafta da pek iş yok. O yüzden yukarılarda olma şansın yüksek.
Üzüzldüm şimdi. Üzülme![]()
Ceceli bir hafta en yukarılarda bir hafta en aşağılarda bende. Bu hafta sıra yukarıda, bakalım.Bu haftaki şarkım Cecelinin en sevilen şarkılarından:
@Çiğdem- @vadikızı @denizz19 @Bully @HarzeM @Maskeli Fedai @batuhankaralar @mrt-06 @-potterhead- @Harunnn60 @ozgur2113 @xemrexxx @adımutlulukk @tolgab @Yiğitt @Tzira @cookies @Felon @Castei @Reytinger @GunesinOglu @sürgünüm @turkuazz @EnveR @OzaN @Billy Kane @ABAY_06 @S.G.A.T. @Amoureux @primavera @BesaleT @Titanium @DarkLeqenD @cevaa @gözlemci @hayret bi şey @eskici @soo
Jüriliği sert yapacanki izlesinler. (Zaten tutmuş program, orası ayrı)Beni üzen üzülsün.ss
Ceceli bir hafta en yukarılarda bir hafta en aşağılarda bende. Bu hafta sıra yukarıda, bakalım.
Ben bu insanları anlamıyorum. Daha güzel şarkıları sevmeyip, bunu çok seviyorlar.
Giriş biraz gömüyormuş gibi olsa da değil.
İlk başta şarkının ismine bakınca pek hoşuma gitmedi. Farklı olucam diye saçmalamamıştır inşallah dedim. Şarkı iyi. Müzik gayet hoş, ama melodi hiç sarmıyor içine çekmiyor. Sözler de iyi.
Genel olarak iyi-güzel arası.
Jüriliği sert yapacanki izlesinler. (Zaten tutmuş program, orası ayrı)![]()
İnsanları sevebileceğim bir an yok. Gündüzleri daha çok nefret ediyorum. En sakin ve pozitif anım şu anlar yaniNeyse ben yatıcam artık. Tabi uyuyabilirsem.ss
Yarın bir daha mutlu iken dinle. Hani insanları sevebileceğin daha pozitif az isyankar bir anına getir.![]()
İnsanları sevebileceğim bir an yok. Gündüzleri daha çok nefret ediyorum. En sakin ve pozitif anım şu anlar yani![]()
Ula mutlu haber alınca gelip Rihanna dinlemem yani. Sana iyi geceler.Yarın umarım mutlu bir haber alırsın. Bak duayı sa kaptın + point olmalı bu.![]()
sen ve hakkaniyetVideo klibi indirdim telefonuma. Tek tek incelicem ve en hakkaniyetli puanı vericem.![]()
biliyoz yine elemle kederle vericenSana hakettiğibi vericem![]()
biliyoz yine elemle kederle vericen![]()